Ron Jans en Timber geven mening over penaltymoment Pröpper

Foto: Ron Jans en Timber geven mening over penaltymoment Pröpper

Feyenoord leek in de slotfase van het gelijke spel tegen FC Twente (1-1) recht te hebben op een penalty wegens hands van Robin Pröpper, maar arbiter Allard Lindhout gaf juist een vrije trap de andere kant op wegens een licht duwtje van Santiago Giménez.

“Van wat ik heb gehoord, komen we goed weg. Maar hij wordt wel in zijn rug geduwd”, reageert Twente-trainer Ron Jans, terwijl ESPN hem de herhaling toont. “Ik ben blij met deze beslissing, in ieder geval.”

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber zegt over het moment: “In het veld vond ik dat we een penalty moesten hebben, dat gaf wel emotie. Ook vond ik in de eerste helft dat hun verdedigers een paar keer heel slim de aanval eruit haalden, zonder dat ze daar naar mijn idee genoeg voor werden bestraft.”

Feyenoord blijft koploper

Timber schat verder de titelkansen van zijn werkgever in: “Het is best wel spannend bovenin. Ik ben niet te veel bezig met de andere teams. We hadden graag drie punten gehaald, maar dat is niet gelukt. Nu moeten we ons op volgende week richten, weer een zware tegenstander”, doelt hij op PSV, dat zondagmiddag op bezoek komt in De Kuip.

Zelf is hij vooral blij dat hij überhaupt weer kan spelen, na een verrassend snel blessureherstel. “Ik had weinig verwachtingen, maar heb er elke dag hard aan gewerkt. Ik weet dat er veel gezegd is over mijn blessure, dat verbaasde me. Nu ben ik blij dat ik vandaag voor het eerst weer 45 minuten gespeeld heb.. Ik probeer stap voor stap terug te komen. Dit is al redelijk snel, en nu gaan we stap voor stap verder bouwen. Wanneer negentig minuten weer lukt, dat gaan we vanzelf wel zien.”

Feyenoord winnaar Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Feyenoord had hier een penalty verdiend

  • Eens
  • Oneens
1348+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie