Romano voorspelt transfer voor WK-uitblinker

Foto: Romano voorspelt transfer voor WK-uitblinker

Het is niet ongewoon dat WK-uitblinkers een mooie transfer maken. Fabrizio Romano heeft de indruk dat Josko Gvardiol in 2023 zomaar een van de voornaamste voorbeelden kan worden.

Gvardiol maakt dit WK veel indruk als sterkhouder van Kroatië. In de duels met Marokko (0-0), Canada (4-1 zege) en België (0-0) bleef de verdediger van RB Leipzig relatief eenvoudig overeind. Volgens Romano heeft hij zich daarmee in de kijker gespeeld bij grotere clubs.

Chelsea zou een voorname kandidaat zijn om Gvardiol los te werken bij RB Leipzig. De Londenaren hebben al enige tijd interesse, maar het dreigt een race tegen de klok te worden. Door diens WK-prestaties neemt de aandacht van andere topclubs in rap tempo toe.

Gvardiol tekende in september nog een contract tot medio 2027, maar lijkt wel oren te hebben naar een nieuw avontuur. Volgens Romano is er géén sprake van een gelimiteerde transfersom van 45 miljoen euro. De kans is groot dat Leipzig hoger in de boom gaat zitten.

Wint Kroatië van Japan?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

6+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie