Rashford laat Manchester United in grote onzekerheid zitten

Foto: Rashford laat Manchester United in grote onzekerheid zitten

Erik ten Hag kan dit seizoen bij Manchester United niet zonder de kwaliteiten van Marcus Rashford. Het is daarom logisch dat de Engelse grootmacht probeert om hem langer aan de club te verbinden, maar volgens The Sun heeft de aanvaller daar geen haast mee.

Geweldige vorm Rashford

De 25-jarige Rashford maakt alweer zeven seizoenen onderdeel uit van de A-selectie van Manchester United. Waar hij zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkelde, is hij dit seizoen uitgegroeid tot de absolute smaakmaker van het team. Zo speelde hij in alle competities voorlopig 40 wedstrijden, waarin hij 26 keer doel trof. Daarnaast zette hij zes assists op zijn naam.

Aflopend contract

Vele Europese topclubs zouden Rashford dan ook graag binnenhalen, maar voorlopig heeft hij nog een contract bij Manchester United. Het bestuur hoopt de verbintenis, die tot de zomer van 2024 loopt, spoedig te verlengen. Volgens het medium gooit Rashford vooralsnog echter roet in het eten door minder tempo te willen maken.

Naar verluidt wil Rashford de komende maanden afwachten wie de nieuwe eigenaar van de club wordt. Wanneer dat bekend is en de Engelse International een goed gevoel daarbij heeft, wil hij graag langer bij de club blijven. Het betekent echter wel dat Manchester United voorlopig nog in onzekerheid zit over zijn toekomst in de Premier League.

Wat moet Rashford doen?

  • Blijven
  • Vertrekken
623+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie