EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Ramaj onthult zijn eerste indruk van Ajax-trainer Farioli

Foto: Ramaj onthult zijn eerste indruk van Ajax-trainer Farioli

Diant Ramaj begint vol goede moed aan het nieuwe seizoen met Ajax. De doelman is enthousiast over de komst van trainer Francesco Farioli, die een goede indruk op hem heeft gemaakt.

Ramaj over Farioli: ‘Ik hou ook van zijn Italiaanse stijl’

“Het leven is goed. Ik ben gezond en blij om weer terug te zijn. Ik ben helemaal fit en kan weer honderd procent geven. Er zijn veel veranderingen rondom het team en ik heb er een goed gevoel over. Er hangt een goede sfeer bij de trainers en staf en iedereen geeft honderd procent om te leren van het verleden en alles te geven in de toekomst”, vertelt Ramaj op Ajax TV.

“We hadden het lastig, maar er waren ook goede momenten. Dat is hoe je groeit in lastige tijden. Het was goed om iedereen weer te zien en de volgende stap te zetten”, vervolgt Ramaj, die de eerste trainingen van Farioli pittig vond. “Zeker voor de spelers die een hoop moesten rennen. Maar we kregen ook een hoop input van de trainers. Het is zwaar voor je brein om dat allemaal te verwerken, maar het gaat de goede kant op. We zijn bezig met een nieuwe manier van hoe het vroeger was, en we brengen het naar een hoger niveau. We hebben een plan voor elke situatie en er zijn veel situaties uit het verleden waarvan we kunnen leren.”

“Ik vind zijn houding fijn en het gevoel dat hij geeft aan het team en aan de andere trainers en staf. Ik houd ook van zijn Italiaanse stijl en vind het erg leuk om met hem te werken. Het maakt me blij en ik heb plezier in het trainen met hem en de ploeg. Ik denk dat hij mij begrijpt en ik hem. Dat kan heel goed zijn voor mij.”

Jelle ten Rouwelaar nieuwe keeperstrainer

Met Jelle ten Rouwelaar kreeg Ramaj een nieuwe keeperstrainer. “Mijn eerste indruk is heel goed. We zitten op hetzelfde level en ik denk dat het in de toekomst nog vertrouwder gaat worden. Hij wil veel stress in mijn hoofd opwekken tijdens de trainingen en dat is een belangrijk onderdeel van de wedstrijden omdat je als keeper altijd scherp moet zijn.”

Farioli gaat slagen bij Ajax

  • Eens
  • Oneens
249+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie