”Raaskallende’ gast nóóit meer in De Oranjezondag’

Foto: ”Raaskallende’ gast nóóit meer in De Oranjezondag’

Prem Radhakishun hoeft niet meer op een uitnodiging te reken van Hélène Hendriks voor De Oranjezondag. De televisiemaker was eerder dit jaar te gast in het programma van de presentatrice, maar was tijdens die uitzending zeer nadrukkelijk aanwezig. Dat kwam Hendriks op veel kritiek te staan, die volledig overstemt leek te worden door Prem.

Prem Radhakishun kan uitnodiging Oranjezondag vergeten

“Natuurlijk heb ik ook wel ingezien dat sommige gasten er misschien niet goed bij pasten en anderen weer wel wat beter. Ik denk dat Prem, de uitzending met Prem, dat was iets te heftig”, begint Hendriks in de podcast De Communicado’s over de desbetreffende uitzending.

Een nieuwe uitnodiging lijkt de televisiemaker dan ook niet te hoeven verwachten. “Ik vind Prem een hele goede opiniemaker, maar je weet ook als je zo iemand vraagt, dan gaat hij je show hier en daar wat ontwrichten, wat ik op zich helemaal niet erg vind, alleen ik kwam er nu inderdaad echt niet tussen. Ja, dus dat is wel een gast die ik wel heel leuk vond, maar die minder paste bij De Oranjezondag.” Hendriks houdt nog wel een kleine slag om de arm. “Ik heb niet gezegd: ‘Nou, we gaan je niet meer uitnodigen’, want dat is ook helemaal niet aan de orde. Het zou zomaar kunnen dat we hem wel weer uitnodigen.”

Klik met Castricum

Toch lijkt Hendriks er niet om te springen. “We hebben die uitzending gehad en we hebben natuurlijk wel het een en ander besproken. Maar ja, je hoeft Prem niet te vertellen van: ‘Ja, je was veel aan het woord’, want dat weet hij zelf ook. Maar dan denk ik: ik moet ook niet zeiken achteraf, want dat weet je van tevoren dat dat gebeurt.” De presentatrice had verwacht dat het juist in die uitzending goed zou passen met vaste tafelgast Rutger Castricum. “Die had wel een klik met hem, van tevoren al. Die kenden elkaar, dus die hadden zoiets van: nou, dat moeten we eens een keer proberen. En ik vind inderdaad ook: je moet gewoon mensen uitproberen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Prem niet meer uitgenodigd worden in De Oranjezondag?

  • Die moet lekker wegblijven
  • Juist nog een keer aan tafel zetten
1755+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie