PSV wint, Feyenoord verliest zonder internationals

Foto: PSV wint, Feyenoord verliest zonder internationals

PSV en Feyenoord speelden vanmiddag allebei een oefenwedstrijd. De internationals zijn uitgevlogen, maar de overgebleven Feyenoorders en PSV’ers gingen de strijd aan met respectievelijk NEC Nijmegen en de Belgische club Anderlecht.

PSV won die oefenpot met 2-0. De overwinning tegen Anderlecht was niet de enige reden tot juichen: buitenspeler Sávio maakte zijn rentree na een blessure. De Braziliaanse aanvaller maakte een stormachtige entree, maar moest lang vanaf de zijlijn toekijken.

Dat niet alleen: ook Olivier Boscagli lijkt weer helemaal op de weg terug. De Fransman speelde bijna heel de wedstrijd mee. Datzelfde gold voor reguliere eerste elftalspelers zoals André Ramalho, Jordan Teze en Guus Til. De doelpunten kwamen op naam van Mohamed Nassoh en Mohammed Amin Doudah.

Feyenoord maakt minder goede beurt

Feyenoord nam het op zijn beurt op tegen NEC Nijmegen. De Rotterdammers, die net als PSV een groot aantal spelers miste, liepen tegen een nederlaag aan. Pedro Marques zette de Nijmegenaren vanaf elf meter op voorsprong, Danilo trok door een strafschop aan de andere kant de stand weer gelijk.

Feyenoord, waar Oussama Idrissi net als in De Klassieker een basisplaats had, moest na een doelpunt van Anthony Musaba het antwoord op de Nijmegenaren schuldig blijven.

Wel gaf het Slot de kans om een aantal reservespelers negentig minuten te laten voetballen. Daarnaast konden een aantal talenten uit de jeugd aan het grote werk ruiken. Heel zwaar aan deze nederlaag zal de trainer dan ook niet wegen. Als Feyenoord op 2 april tegen Sparta de competitie hervat, zijn de internationals er gewoon weer bij.

Twente
Almere City FC
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 april 2024 10:03.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie