‘PSV schiet droomtransfer Gakpo aan gort’

Foto: ‘PSV schiet droomtransfer Gakpo aan gort’

De droomtransfer van Cody Gakpo naar Manchester United gaat mogelijk niet door. Volgens The Daily Mirror overweegt de Engelse topclub door te schakelen naar Rafael Leão (AC Milan) vanwege de vraagprijs van PSV.

Manchester United was afgelopen zomer al serieus in de race voor Gakpo. De Oranje-international rekende zelf al op een overstap naar Old Trafford, maar de megadeal van toenmalig Ajacied Antony speelde hem parten. Wel bleef de werkgever van manager Erik ten Hag serieus in de race voor de PSV’er en dat zou in 2023 alsnog moeten resulteren in een deal.

In dit geval moet de nadruk gelegd worden op ‘zou’. Volgens het Britse medium dacht Manchester United afgelopen zomer nog voor zo’n dertig miljoen euro te kunnen toeslaan, maar inmiddels is diens vraagprijs gestegen naar bijna zestig miljoen euro. Een heuse verdubbeling.

PSV heeft Gakpo toegezegd dat het niet de absolute hoofdprijs najaagt, maar lijkt de transfersom wel degelijk fors op te schroeven. Dat heeft mogelijk grote gevolgen voor Manchester United. The Red Devils houden er rekening mee dat de Nederlander financieel te duur uitvalt en kijkt daarom ook naar een optie à la Leão.

Liverpool en Bayern München hebben reeds besloten om niet voor Gakpo te gaan. Daarmee lijkt het aantal opties beperkt te worden.

Estadio R. Sanchez Pizjuan

Europa League Final Stage

16 februari 2023

21:00

Sevilla
PSV Eindhoven
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 februari 2023 13:32.

Terecht?

  • Ja
  • Nee
2047+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie