PSV organiseert afscheid van Slegers zondagavond in stadion

Foto: PSV organiseert afscheid van Slegers zondagavond in stadion

Zondagavond kan er in het Philips Stadion afscheid genomen worden van Thijs Slegers. De perschef van PSV overleed maandag op 46-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie.

Afscheid nemen in Philips Stadion

PSV meldt via de clubwebsite dat 18.30 uur de deuren van het stadion open gaan. Vanaf dat moment is iedereen die Thijs een laatste groet wil brengen van harte welkom. Rond 20.30 uur wordt de wachtrij gesloten. De uitvaart vindt plaats in besloten kring. Hiervoor ontvangen genodigden een persoonlijk bericht. 

Bij de eerstvolgende wedstrijd van PSV Vrouwen, PSV en Jong PSV zal er een minuut stilte worden gehouden en spelen de teams met rouwbanden. De hoofdmacht van de Eindhovenaren spelen zaterdagavond in De Goffert tegen NEC.

Oneerlijke strijd

Op maandag 27 maart overleed de perschef van PSV na een lange, oneerlijke strijd aan de gevolgen van leukemie. In zijn laatste weken zette Thijs zich onverminderd en belangeloos voor de werving van bloed- en stamceldonoren. 

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie