PSG-sterren zorgen voor eerste prijs van het seizoen

Paris Saint-Germain heeft de eerste prijs van het seizoen alweer te pakken. De Franse grootmacht rekende in de strijd om de Trophée des Champions eenvoudig af met FC Nantes: 3-0.

Bij PSG stonden Lionel Messi en Neymar allebei aan de aftrap voor de strijd om de Franse Supercup. Kylian Mbappé ontbrak op zijn beurt. Ook Georginio Wijnaldum was er niet meer bij, aangezien de Oranje-international overbodig is geworden en op zeer korte termijn officieel naar AS Roma lijkt te verhuizen om zijn WK-kansen te vergroten. Het zou gaan om een huurdeal met optie tot koop.

De twee steraanvallers maakten al voor rust het verschil in het voordeel van de Parijzenaars. In de 22ste minuut werd de score geopend door Messi, die ontsnapte aan de aandacht van de Nantes-defensie en koel bleef door raak te schieten na eerst de doelman te hebben omspeeld. In de blessuretijd van de eerste helft schoot Neymar een vrije trap in de kruising.

In de tweede helft kwamen de PSG-sterren niet meer in de problemen. Sergio Ramos maakte de 3-0 door toe te slaan met de hak, waar Neymar vlak voor tijd de vierde goal opeiste door een penalty te verzilveren. Jean-Charles Castelletto kreeg nog een rode kaart voor het veroorzaken van de strafschop.

Scoreverloop: 1-0 (22′) Lionel Messi, 2-0 (45′) Neymar, 3-0 (57′) Sergio Ramos, 4-0 (82′) Neymar (strafschop)

TIP: Wint PSG de Champions League? Win zes keer je inleg via Unibet!