Problemen stapelen zich op voor Slot bij Feyenoord

Foto: Problemen stapelen zich op voor Slot bij Feyenoord

Feyenoord neemt het morgen om des keizers baard op in de Conference League tegen het reeds uitgeschakelde Maccabi Haifa. Trainer Arne Slot zal blij zijn dat de eerste plaats in de poule reeds binnen is, want hij kampt met nogal wat zieken, zwakken en misselijken.

RTV Rijnmond schrijft dat het ‘puzzelen wordt voor Slot’. “Gernot Trauner en Orkun Kökcü trainden woensdagochtend nog apart. Het goede nieuws voor Feyenoord is dat doelman Justin Bijlow terug is op het trainingsveld.” De doelman is terug van een coronabesmetting en lijkt morgen het stokje terug over te kunnen gaan nemen van Ofir Marciano.

“Verdediger Gernot Trauner en middenvelder Orkun Kökcü werkten beiden met een eigen hersteltrainer een aparte training af. Zij zijn niet inzetbaar tegen de Israëliërs, evenals Alireza Jahanbahksh die als Iraniër vanwege politieke redenen niet kan spelen. Daarnaast is Guus Til geschorst, waardoor Arne Slot bij lange na niet over zijn sterkste elftal kan beschikken. Om die reden trainen veel jeugdspelers mee, onder wie het pas 16-jarige talent Mike Kleijn uit Feyenoord Onder 18.”

Het regionale medium besluit: “De kans is groot dat er speeltijd komt voor aanvaller Reiss Nelson en middenvelder Mark DIemers, die mag vertrekken bij Feyenoord. Lutsharel Geertruida zal net als tegen Fortuna Sittard de vervanger zijn van Trauner.” De aftrap is morgen om 21:00 uur in De Kuip.

Mogelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Senesi, Malacia; Aursnes, Diemers, Toornstra; Sinisterra, Linssen, Nelson.

Wint Feyenoord donderdag met minstens 2 goals verschil van Maccabi Haifa? De odd is 2.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Gaat Feyenoord ondanks alle afwezigen winnen van Maccabi?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
702+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie