Priske sprak met Hancko over toekomst: “Natuurlijk zei hij daar wat over”

Foto: Priske sprak met Hancko over toekomst: “Natuurlijk zei hij daar wat over”

Feyenoord-trainer Brian Priske staat er om bekend interne gesprekken graag binnenskamers te houden. Tijdens de persconferentie kreeg de Deen vragen over een aantal spelers en hun toekomst bij Feyenoord. Hij liet weinig los over eventuele transferontwikkelingen.

Priske: ”Ik hoop dat ze lang bij ons blijven”

Brian Priske maakte woensdag voor het eerst kennis met de Nederlandse pers. Al snel werd duidelijk dat Priske een man is die graag informatie intern houdt om zo de rust te bewaren. De aanwezige journalisten vroegen onder andere naar de ontwikkelingen van David Hancko en de keeperskwestie onder de lat bij Feyenoord. De 47-jarige oefenmeester over zijn keepers: “Ik ben hier niet om te reageren op wat mogelijk gaat gebeuren. Wat ik nu kan zeggen is dat we heel blij zijn met de doelmannen die we nu in de selectie hebben. Ik hoop dat ze lang bij ons blijven.

Lutsharel Geertruida en David Hancko worden nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Priske sprak reeds met beide en meldde daarover het volgende: “Natuurlijk zei hij daar wat over, maar dat kan ik niet met jullie delen.” Over transfergeruchten doet hij dan ook geen uitspraken: “Ik denk dat dit niet de juiste manier is om te vertellen welke spelers we willen halen. Het zal altijd tussen mij, Dennis en de rest van de club blijven. De kans bestaat dat er enkele spelers gaan vertrekken, maar ik hoop dat er veel zullen blijven. Ik weet dat er goede spelers zijn en dat ze goed gepresteerd hebben de laatste jaren. Als je goed presteert dan weet je dat er spelers kunnen vertrekken. We moeten afwachten en zien wat er gaat gebeuren.”

Priske maakt zich geen zorgen

Priske is niet bang voor een leegloop bij Feyenoord en heeft vertrouwen in de club. “Ik ben niet bang dat ik straks met een compleet andere selectie te maken krijg. Als spelers vertrekken maak ik me daar ook geen grote zorgen om. Het is onderdeel van het voetbal dat spelers komen en gaan. Dat is hetzelfde met stafleden, die komen en gaan ook. Het is aan mij en de directie om hier zo goed mogelijk mee om te gaan en de juiste voorbereidingen te treffen. Ik ben positief ingesteld en kijk vooral vooruit. De dingen waar ik geen controle over heb, daar denk ik niet te veel over na. Nu kijk ik naar de selectie waar ik de beschikking over heb en daar wil ik het maximale uithalen.”

‘In Dennis we trust’

De nieuwbakken Feyenoord-trainer had ook mooie woorden over voor technische baas Dennis te Kloese: “We hebben ook Dennis te Kloese die aan de top staat van de transfermarkt. Ik weet dat ze hun werk goed doen en de juiste plannen klaar hebben wanneer een speler wordt verkocht. De identiteit van de stad is belangrijk voor mij. De jeugdopleiding is belangrijk en brengt veel spelers voort, zoals Bijlow en Geertruida. Die hebben de mogelijkheid om te zien waar Rotterdam voor staat.”

Heb jij vertrouwen in de nieuwe trainer van Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

10:50
8+
Enorme dreun voor Wilfred Genee: ‘Het is definitief over en uit’
10:37
36+
Feyenoord slaat enorme slag: contract tot 2028
10:23
32+
Taylor onthult wat zijn eerste indruk van Farioli is
10:07
691+
‘Fortuna Sittard bereikt akkoord met Michael Ballack’
09:54
29+
Ancelotti ziet nieuwe Real-ster: “Kan niet anders dan een geschenk zijn”
09:39
220+
‘Wéér Frenkie de Jong-tegenvaller voor Barcelona’
09:24
28+
Mourinho uit frustratie na zege: “Onbegrijpelijk UEFA-besluit”
09:09
421+
‘Van Gelder-rel krijgt staartje’
08:55
113+
Fraaie prijs lonkt voor Santiago Giménez
08:40
581+
‘Ontslag voor Ajax-kop’
08:25
168+
‘Dit is waarom Ajax en Feyenoord voor een buitenlandse trainer kiezen’
08:10
234+
Hendriks doet boekje open over Ajax-tijd en ‘bizarre’ Mislintat-aanstelling
23:46
128+
FIFA voor de rechter gesleept wegens volle speelagenda’s
23:18
226+
Feyenoord verklaart veelbesproken ‘nieuwe’ logo
22:50
146+
Woede na ESPN-lijst met beste voetballers: ‘Pelé speelde zeker golf?’
22:30
155+
Real Madrid presenteert jaarcijfers met recordomzet
22:15
276+
‘Bayern wuift laf United-bod voor De Ligt weg’
21:52
36+
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – SK Brann: de Deventenaren zijn terug in Europa
21:50
31+
Officieel: Dallinga gaat bij Bologna spelen
21:30
203+
Vitesse-update: ‘Nog één hindernis te overwinnen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie