EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Priske doet Feyenoord-fans belofte: “Twijfel ik niet aan”

Foto: Priske doet Feyenoord-fans belofte: “Twijfel ik niet aan”

Brian Priske is niet van plan om de speelwijze van Arne Slot in de prullenmand te werpen. De nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord zal weliswaar nieuwe accenten aanbrengen, maar de filosofie komt wel degelijk overeen.

Feyenoord-trainer wil aanvallend voetbal op de mat leggen

”Ik hou niet van achterover leunen en afwachten”, beaamt Priske in gesprek met het tv-kanaal van Feyenoord. De supporters mogen dan ook aanvallend voetbal verwachten. “Daar twijfel ik niet aan. Ik denk dat we uiteindelijk dezelfde filosofie delen. Dat is ook wat voetbal betekent voor mij. Filosofie is belangrijker dan een formatie. De supporters zullen ervaren hoe we willen spelen, niet sporadisch, maar gedurende het hele seizoen.”

”Dit is hoe we onszelf en de club willen presenteren”, vervolgt de Deense trainer. “Dus die filosofie moet hetzelfde zijn. Er zal misschien een wijziging in de opstelling plaatsvinden, dat is mogelijk. En dan moeten we er natuurlijk voor zorgen dat de individuele spelers hun kwaliteiten goed kunnen benutten. Dat zij hun persoonlijkheid kunnen laten spreken op het veld. Maar we hebben allemaal hetzelfde doel en dat is aanvallend voetbal spelen.”

Contact over transfers

Priske beaamt dat er wel een aantal mutaties zal plaatsvinden binnen de selectie. Er is ‘iedere dag’ contact met algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese. “Is het niet fysiek, dan wel per telefoon. Wanneer we EK-wedstrijden kijken, bespreken we kleine dingen. Hij is verantwoordelijk voor de transfers. Hij werkt ook goed samen met de scouts. Ik kijk ook erg uit naar deze samenwerking.”

De juiste man voor Feyenoord?

  • Ja
  • Nee
396+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie