Priske doet boekje open over ‘fantastisch’ sollicitatiegesprek met Feyenoord

Foto: Priske doet boekje open over ‘fantastisch’ sollicitatiegesprek met Feyenoord

Brian Priske hoopt voort te kunnen borduren op het werk van Arne Slot van de afgelopen drie jaren. Dat geeft de Deense oefenmeester aan in gesprek met ESPN-analist Kenneth Perez. Priske geeft daarnaast een inkijkje in de gesprekken die hij met Feyenoord voerde.

Priske laat zich uit over ontwikkelpunten Feyenoord en sollicitatieprocedure

Hoewel Slot het uitstekend heeft gedaan bij Feyenoord in de afgelopen jaren, daar ziet Priske toch nog een aantal verbeterpunten. “Ik wil vooral het momentum voortzetten, maar natuurlijk vallen er ook dingen te verbeteren”, stelt de Deen tegenover ESPN. “Het gaat om kleine nuances. Ik wil bijvoorbeeld iets anders drukzetten. Meer vanuit de zijkanten. Ook de aanvallende spelhervattingen kunnen beter. Daar is Etiënne Reijnen (assistent-trainer, red.) hard mee bezig.”

Priske roemt daarnaast de manier waarop Feyenoord met hem in gesprek is gegaan. “Ik heb ervaring met het sollicitatieproces. Hier bij Feyenoord ging het er duidelijk het meest professioneel aan toe. De analyse van mij als trainer en mijn achtergrond. Ik werd beoordeeld op wedstrijden. Niet alleen op de resultaten, maar op verschillende basiselementen. Dingen als expected goals en dominantie in de wedstrijden.”

De Deen stelt het geweldig te vinden dat Feyenoord ook op die manier naar een trainer kijkt. “Het vermogen om situaties in de wedstrijd om te draaien. Game management in zijn geheel. Dit proces is het beste wat ik heb meegemaakt. De voorbereiding die ik zo belangrijk vind voor een club als ze een nieuwe trainer aanneemt. Toch iemand die op veel gebieden een belangrijk figuur is.”

Gaat Priske net zo succesvol worden als Slot bij Feyenoord?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, het gaat tegenvallen
160+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie