Preview: Weet Bournemouth te verrassen tegen Newcastle in de League Cup?

Foto: Preview: Weet Bournemouth te verrassen tegen Newcastle in de League Cup?

De WK-finale is pas net achter de rug, maar in Engeland wordt er op dinsdag gewoon weer verder gevoetbald. In de Engelse League Cup krijgt Newcastle bezoek van Bournemouth. Voor het wereldkampioenschap maakte Newcastle indruk op de Engelse velden waardoor de ploeg nu derde staat in de Premier League. Bournemouth staat veertiende en vecht dit seizoen voor handhaving in de competitie. Weet Bournemouth te verrassen of gaat Newcastle verder waar ze voor het WK mee bezig waren? In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijd Newcastle United – Bournemouth.

Newcastle United: teaminfo en vorm

Voor het WK wist Newcastle de laatste vijf wedstrijden in de Premier League allemaal te winnen. Newcastle verloor überhaupt maar één wedstrijd in de competitie dit seizoen. Alleen Liverpool was eens met 2-1 te sterk voor The Magpies waardoor de club sinds 3 september al ongeslagen is in alle competities. Door deze geweldige statistieken is de ploeg, onder leiding van Eddie Howe, naar de derde plaats in de Premier League gestegen.

De club heeft door een recente overname veel geld te spenderen, maar er spelen nog geen welbekende wereldtoppers bij de ploeg. Bruno Guimarães, die vorig seizoen overkwam van Olympique Lyonnais, speelt dit seizoen geweldig. Hij is overal op het middenveld en geeft eigenlijk vorm aan het spel van Newcastle.

Newcastle heeft de pech dat er meerdere spelers binnen de selectie mee hebben gedaan aan het WK in Qatar. Engeland en Brazilië kwamen niet tot de eindfase op het WK waardoor de internationals een aantal dagen rust hebben kunnen pakken richting deze wedstrijd. Toch is het qua voorbereiding verre van ideaal. Kieran Trippier speelde afgelopen zaterdag tegen Rayo Vallecano in een oefenwedstrijd terwijl hij ook minuten maakte op het wereldkampioenschap.

Miguel Almirón scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Bournemouth: teaminfo en vorm

Promovendus Bournemouth speelt wisselvallig dit seizoen. De ploeg heeft nu zestien punten in de Premier League en staat daarmee drie punten boven de degradatiezone. Deze winterstop kwam op een goed moment voor de ploeg. In de laatste vijf wedstrijden werden er slechts drie punten gepakt omdat er alleen met 3-0 van Everton werd gewonnen.

Bij Bournemouth gingen er een stuk minder spelers richting Qatar waardoor er in de afgelopen weken flink kon worden getraind. Wat het resultaat is van deze vele trainingsuren is nog maar de vraag. Eerder dit seizoen eindigde een wedstrijd tussen deze twee teams in een gelijkspel (1-1). In de vorige rondes van de EFL Cup nam Bournemouth het op tegen Norwich en Everton. Er werd met penalty’s van Norwich gewonnen en Everton werd in de beker met 4-1 weggezet.

Minder dan 2.5 doelpunten

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Wedtip Newcastle United – Bournemouth

De laatste keer dat deze twee ploegen elkaar troffen eindigde de wedstrijd dus in een gelijkspel. Sinds dat resultaat ging het bij Bournemouth echter steeds minder terwijl Newcastle enorme stappen heeft gezet in de competitie. Toch blijft het onduidelijk wat voor een effect het WK heeft gehad op de spelers die naar Qatar zijn geweest. Newcastle heeft op papier een beter elftal en voor de winterstop waren The Magpies in supervorm. Daarom de tip: wedden op ‘Newcastle United wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.50 bij bet365.

Newcastle United wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie