Preview: Argentinië en Denemarken moeten presteren

Foto: Preview: Argentinië en Denemarken moeten presteren

De eerste speelronde op het WK in Qatar zit er zo goed als op. Maar de spelers hebben weinig rust. Op zaterdag komen onder andere Frankrijk, Denemarken en Argentinië namelijk alweer in actie. Frankrijk tegen Denemarken is het hoogtepunt van de dag, maar de Argentijnen moeten ook winnen om nog kans te maken op de eerste plek. In deze voorbeschouwing staan voorspellingen, tips en odds die helpen bij het wedden op de wedstrijden Tunesië – Australië, Polen – Saoedi-Arabië, Frankrijk – Denemarken en Argentinië – Mexico.

Tunesië – Australië

Tunesië zit in Groep D, samen met Frankrijk, Denemarken en dus Australië. De Tunesiërs wisten verrassend een punt te pakken door de Denen op een doelpuntloos gelijkspel te houden. Hierdoor heeft het land plotseling een kans om bij de beste twee te eindigen. Zou Tunesië van Australië winnen dan komt het op vier punten te staan en daarmee is alles nog mogelijk. In de eerste wedstrijd maakte keeper Aymen Dahmen indruk door alle kansen van Denemarken onschadelijk te maken. Tegen Australië mogen de aanvallers echter wel wat meer laten zien, tegen Denemarken kon eigenlijk alleen aanvoerder Youssef Msakni kansen creëren.

De Australische ploeg kwam in de wedstrijd tegen Frankrijk na nog geen tien minuten op een verrassende 0-1 voorsprong. Uiteindelijk konden de Australiërs de druk van de Fransen niet lang tegenhouden en na 32 minuten stond Frankrijk met 2-1 voor. Uiteindelijk verloor Australië met 4-1 van Frankrijk. De aanvallen van Australië waren soms veelbelovend, maar verdedigend had de ploeg het echt zwaar tegen de Fransen.

Wedtip Tunesië – Australië

Volgens de bookmakers is Tunesië de favoriet voor deze wedstrijd. Ondanks dat er weinig tot geen bekende spelers bij het Tunesische elftal rondlopen deed het land niet veel onder voor Denemarken. Weet Tunesië dit niveau ook te halen tegen Australië, dan maakt het land grote kans op een overwinning. Daarom de tip: wedden op ‘Tunesië wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 2.16 bij Unibet.

Tunesië wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Polen – Saoedi-Arabië

Robert Lewandowski had in de wedstrijd van Polen tegen Mexico de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten met een penalty. De Poolse superspits schoot zwak binnen en Mexicaan Guillermo Ochoa pakte de heldenrol door de penalty te stoppen. Mede doordat Lewandowski deze kans miste eindigde de wedstrijd uiteindelijk in een 0-0 waardoor Polen een punt heeft. Om kans te maken op de knock-outfase moet je als land minimaal vier punten hebben. Wil Polen een kans maken om deze fase te bereiken, dan moet er worden gewonnen van Saoedi-Arabië.

In Saoedi-Arabië is het feest. Tegen alle verwachtingen in wist het team onder leiding van bondscoach Hervé Renard met 1-2 van het machtige Argentinië te winnen. De Saoediërs kwamen op achterstand door een benutte penalty van Lionel Messi. Ondertussen zette de ploeg de Argentijnen eigenlijk continu buitenspel waardoor bijna geen enkele kans van Argentinië nog geldig was. Hierdoor werden er meerdere doelpunten van Argentinië terecht afgekeurd. Saoedi-Arabië wist uiteindelijk te winnen door een schitterend doelpunt van Salem Al-Dawsari, die de 1-2 binnenschoot. Als het land nu ook van Polen wint dan is Saoedi-Arabië zeker van de knock-outfase op het WK van 2022.

Onze voorspelling

Deze wedstrijd is heel lastig te voorspellen. Tegen Argentinië speelde Saoedi-Arabië energiek voetbal, maar kunnen de spelers dit weer opbrengen of was dit een gevalletje eendagsvlieg? Polen moet daarentegen winnen terwijl Saoedi-Arabië ook tevreden zal zijn met een gelijkspel. Ondanks dat zullen beide landen wel regelmatig de aanval opzoeken en kansen voor zichzelf creëren. Daarom is onze voorspelling: wedden op ‘Beide teams scoren‘. Deze weddenschap heeft een odd van 1.95 bij bet365.

Beide teams scoren

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Frankrijk – Denemarken

Frankrijk tegen Denemarken is de grootste wedstrijd van de zaterdag. De Fransen wisten in de eerste wedstrijd eenvoudig van Australië te winnen. Olivier Giroud wist twee keer te scoren en was een van de uitblinkers. Antoine Griezmann was niet direct bij een van de vier doelpunten betrokken, maar de aanvaller van Atlético Madrid speelde wel een geweldige wedstrijd. Door de balvastheid van Giroud kan Griezmann telkens aansluiten en zijn snelle ploeggenoten Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé in de diepte aanspelen.

De Deense selectie speelde ongelukkig gelijk tegen Tunesië. Denemarken kreeg een aantal kansen, maar wist niet te scoren waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde. Dit gelijkspel kan grote gevolgen hebben voor Denemarken. Als er niet wordt gepresteerd tegen de Fransen heeft het land niet meer in eigen hand of de knock-outfase wordt bereikt. In de Nations League speelde de twee landen tegen elkaar en in beide ontmoetingen wisten de Denen te winnen van Frankrijk. De Fransen lijken nu sterker te zijn dan een half jaar geleden, maar de Deense nationale ploeg weet wat het is om te verrassen tegen Frankrijk.

Voorspelling Frankrijk – Denemarken

Tijdens het vorige WK wist Giroud niet te scoren. Nu staat hij dus al op twee treffers en hij lijkt te zijn ontketend. Denemarken wist al meerdere keren van Frankrijk te winnen dit jaar, maar de krachtverhoudingen lijken iets te zijn verschoven. Onze voorspelling voor Frankrijk – Denemarken is daarom ‘Olivier Giroud scoort’. Deze weddenschap heeft een odd van 3.50 bij bet365.

Olivier Giroud scoort

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Argentinië – Mexico

Voor Argentinië is dit een cruciale wedstrijd. Voor de nederlaag tegen Saoedi-Arabië was de ploeg 36 wedstrijden ongeslagen en nu moeten de spelers opstaan om aan te tonen dat dit een eenmalige misstap was. Daarnaast moet Argentinië simpelweg winnen om alles in eigen hand te houden. Met zes punten is een land namelijk zeker door en bij vier punten of minder ben je als land afhankelijk van anderen. Lionel Messi scoorde weliswaar tegen Saoedi-Arabië, maar de sterspeler van de Argentijnen was niet geniaal in deze wedstrijd. Tegen Mexico moeten de Argentijnen simpelweg beter spelen.

Guillermo Ochoa heeft Mexico op de been gehouden in de wedstrijd tegen Polen. De keeper pakte een penalty van Robert Lewandowski waardoor de wedstrijd gelijk eindige. Mexico heeft nu een punt en het kan hier eigenlijk alle kanten mee op. Voor de Mexicanen is het echter nadelig dat Argentinië niet wist te winnen omdat Mexico nu zelf moet presteren tegen de Argentijnen. Om alles nog in eigen hand te houden zal Mexico in deze wedstrijd minimaal een punt moeten pakken. Er zal daarom ook in deze wedstrijd weer veel worden gevraagd van Ochoa.

Wedtip Argentinië – Mexico

Ondanks de nederlaag tegen Saoedi-Arabië blijven de Argentijnen de favoriet voor deze wedstrijd. Mexico speelde namelijk ook niet denderend tegen Polen. Argentinië maakte een fout in de eerste wedstrijd, maar de verwachting is dat de spelers dit niet nog een keer laten gebeuren. Daarom de tip: wedden op ‘Argentinië wint’. Deze weddenschap heeft een odd van 1.72 bij Unibet.

Argentinië wint

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

12:00
20+
Treuzelend Ajax wéér in de problemen
11:45
22+
Vertrekt Frenkie de Jong dan toch bij Barcelona?
11:29
8+
‘Davies moet nog een jaar wachten op toptransfer’
11:16
8+
Mario Gómez plaatst Neuer naast Messi
10:57
67+
Johan Derksen niet te spreken over NOS-verslaggever: “Hij vindt ook nog dat hij heel goed is”
10:37
88+
‘Nieuwe geïnteresseerde in Gravenberch’
10:20
19+
“De KNVB-beker is een soort antipool van de Super League geworden”
10:07
36+
Cillessen wil geschiedenis schrijven met NEC
10:00
42+
Legendes offeren zich op voor het goede doel: “3 dagen spierpijn”
09:44
94+
‘Opvolger Ten Hag staat klaar’
09:19
58+
‘Van Bommel op lijstje van Italiaanse topclub’
09:05
34+
AS Roma voelt zich benadeeld door Italiaanse bond
09:00
48+
Legends blikken exclusief vooruit op bijzonder duel met Ajax
08:42
31+
Blinker kijkt met plezier naar de buitenspelers van Feyenoord
08:19
76+
Hancko over moeizaam begin van zijn carrière: “Ik voelde me de flop van de Serie A”
23:36
174+
Kieft laakt Barça: “Helemaal niet zo goed elftal”
23:30
269+
“Bijlow gaat na de bekerfinale weer keepen”
23:14
230+
Verweij tipt Ajax-leiding: “Een verbetering”
23:02
549+
‘Gemeente draait Feyenoord de nek om’
22:50
4+
Juventus ontsnapt met gelijkspel
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie