Prandelli hekelt buitenspeldoelpunt Bayern uit eerste duel

Soccernews

Fiorentina-trainer Cesare Prandelli heeft nogmaals de eerste confrontatie tussen zijn elftal en Bayern München in de achtste finale van de Champions League aangehaald. In Duitsland verloren de Italianen met 2-1, omdat de Miroslav Klose in de laatste minuut scoorde. De spits stond buitenspel. Omdat [i]La Viola[/i] de terugwedstrijd ‘slechts’ met 3-2 won, gaat Bayern door naar de laatste acht.

“Het is een schande dat een doelpunt werd toegekend toen een speler twee meter buitenspel stond. Het is heel zuur om zo uitgeschakeld te worden”, aldus Prandelli, die vergat dat zijn ploeg één van de drie treffers in de return ook maakte uit een buitenspelpositie. “Uiteindelijk zijn we trots op wat we deden.”

“Ik kan niks negatiefs over mijn spelers zeggen. We hadden drie spelers die in de tweede helft niet op hun best waren, maar ze bleven op het veld en ze waren vastbesloten om het goed te doen”, liet de oefenmeester weten. “In totaal wonnen we zes van de acht Champions League-wedstrijden en zijn we uitgeschakeld. We verdienden meer. De sterspelers van Bayern München maakten het verschil.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie