‘Pogba-drama nog niet voorbij’

Foto: ‘Pogba-drama nog niet voorbij’

Paul Pogba zit niet in de meest gelukkige fase van zijn voetballeven. De middenvelder van Juventus, die deze zomer transfervrij over kwam van Manchester United, zit op dit moment in de lappenmand. Daarnaast is er nog een zeer vervelende bijzaak die er speelt rondom de Frans international: de afpersingszaak tegen zijn broer Mathias, die in het verleden voor Sparta Rotterdam uitkwam. 

Matthias werd met vier anderen verdachten opgepakt in de afpersingszaak rondom Pogba. De Franse middenvelder zou zijn bedreigd met een video. Matthias heeft inmiddels al toegegeven dat hij achter dat filmpje zat, schrijft De Telegraaf

De Juventus-middenvelder claimt dat hij voor miljoenen euro’s is afgeperst door criminelen, die hem ook opgezocht hebben en hem onder schot hebben gehouden. Uit angst zou Pogba hebben gezegd dat hij zou betalen. Hij zou een bedrag van 100.000 euro hebben overgemaakt, maar daarna zou hij zich toch hebben bedacht. 

Paul Pogba

De Frans international schakelde de politie in, maar daar had zijn broer al op gerekend. In een serie ingeplande tweets vertelde Matthias dat er wel degelijk banden met hekserij zijn en dat Pogba nauwe banden onderhoudt met het criminele circuit. “Mijn broer is altijd omringd geweest door criminelen en dat blijft hij nog steeds”, schreef Mathias. 

“Het probleem is dat Paul zijn netwerk gebruikt om zichzelf op straat te beschermen, hij zaken met ze doet en zorgt voor bloedvergieten uit zijn naam. Daar was ik niet van op de hoogte, totdat hij zijn handlangers verraadde en vluchtte zonder iets te zeggen.”

Mathias Pogba

Mathias verwijt zijn broer vooral dat hij hem de rug toekeerde. “Paul liet mijn moeder en mij aan ons lot over. Daardoor werden zijn familie en geliefden een doelwit van deze criminelen en zijn enkele bekenden al aangevallen en neergeschoten door hem. We zijn nooit naar de politie gestapt, uit angst voor vergelding. We konden ons niet verdedigen.”

Pogba werd eerder wereldnieuws door voor 105 miljoen euro over te stappen van Juventus naar Manchester United, de club die hij voor de tweede keer transfervrij inruilde voor Turijn. Veel plezier heeft de Frans international nog niet kunnen hebben van de overgang. 

TIP: Wint Juventus van Maccabi Haifa? Pak 1.28x je inzet!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie