Perez lyrisch over ‘melodramatische’ Weghorst

Foto: Perez lyrisch over ‘melodramatische’ Weghorst

Kenneth Perez is onder de indruk van de prestaties van Wout Weghorst. De analist van ESPN roemt vooral het karakter van de spits. Perez vond het mooi om te zien hoe Weghorst zondag zijn eerste hoofdprijs pakte in zijn carrière.

“Dat is Wout Weghorst, dat melodramatische”, waarbij Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat refereerde aan de emotionele uitbarsting van de aanvaller na het laatste fluitsignaal van de League Cup-finale tussen Manchester United en Newcastle United (2-0). Natuurlijk ben ik fan van Wout Weghorst. Je kan toch niet, niet fan zijn van Wout Weghorst? Iemand met zo’n karakter en zo’n instelling, die alles eruit perst…”

Realistische Weghorst

Perez prijst vooral het realisme van Weghorst, die volgens hem altijd bescheidenheid toont. “Hij doet niet of het de normaalste zaak van de wereld is. Hij is zich ervan bewust dat het heel bijzonder is, een jongensdroom. Hij had ook kunnen zeggen: Ik heb altijd geweten dat ik het in me had.”

Weghorst kan rekenen op veel speeltijd bij United. Perez denkt dat de Oranje-international ook baat heeft bij het feit dat Ten Hag de trainer is. “Hij heeft geen concurrent en er is een Nederlandse manager die hem kansen geeft. Hij moet beuken, bewegen en de nummer zes voor de voeten lopen. Je moet een manager hebben die dat kan waarderen.”

Moet United het verblijf van Weghorst komende zomer verlengen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ze kunnen beter een andere spits halen
170+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie