Osimhen reikt tot grote hoogte en drukt ambities Eintracht de kop in

Bijna heel de eerste helft bleef het duel tussen Napoli en Eintracht Frankfurt doelpuntloos. Daar bracht Victor Osimhen in blessuretijd verandering in, waardoor de opgave voor de Duitsers nog een stuk lastiger wordt.

Goal Napoli vlak voor rust

Na de 0-2 in Frankfurt is Napoli de torenhoge favoriet om zich bij de laatste acht in de Champions League te scharen. De Italianen wilden vanavond in de return al snel de ontmoeting definitief beslissen, maar miste de nodige kansen. Eintracht kwam er iets beter in, al is er van een offensief ook nauwelijks sprake.

Toen de scheidsrechter al bijna wilde affluiten voor het einde van het eerste bedrijf, sloeg de ploeg van Luciano Spalletti alsnog toe. Matteo Politano werd vrijgespeeld aan de rechterflank en kwam met een fijne voorzet richting de geheel vrijstaande Osimhen. Vanaf de strafschopstip reikte de Nigeriaanse spits tot grote hoogte en plaatste de kopbal achter doelman Kevin Trapp.

Eintracht heeft nu een wonder nodig om het nog spannend te maken. Als het drie keer scoort in de tweede helft sleept men er nog een verlenging uit.

Hoort Osimhen bij de aboslute wereldtop?