Opstellingen FC Twente – Feyenoord: veranderingen na Lazio?

Foto: Opstellingen FC Twente – Feyenoord: veranderingen na Lazio?

FC Twente en Feyenoord gaan zich opmaken voor een topper in de Eredivisie. De nummers 4 en 3 spelen om 12.15 uur tegen elkaar in De Grolsch Veste. De opstellingen zijn binnen. Wat gaat Arne Slot allemaal anders doen ten opzichte van de geweldige overwinning op SS Lazio in de Champions League?

Opstellingen FC Twente – Feyenoord

Lazio opgerold dankzij Zerrouki, Stengs en Giménez

Het antwoord op de vraag hierboven is helemaal niets. Slot heeft voor precies dezelfde mannen gekozen als tegen Lazio. Feyenoord staat dan ook met héél veel vertrouwen aan de aftrap in Enschede. Het elftal wil de negatieve reeks van Slot bij FC Twente doorbreken. De Feyenoord-trainer won in zijn carrière als coach nog nooit bij Twente. De Rotterdammers zijn als landskampioen natuurlijk de grote favoriet, maar hebben na de matige seizoenstart de boel volledig op de rit in de Eredivisie. Met grote overwinningen klom Feyenoord naar de derde plaats. In de Champions League staat het als groepskoploper met 6 punten uit 3 wedstrijden ook goed voor. Afgelopen dinsdag won Feyenoord nog overtuigend met 3-1 van Lazio. Uitblinkers in die wedstrijd waren Ramiz Zerrouki, Calvin Stengs en dubbele doelpuntenmaker Santiago Giménez. Zerrouki kon vooralsnog niet op een basisplek rekenen in de Eredivisie, maar mag nu na zijn uitblinkersrol aan de bak in Enschede tegen zijn oude club.

FC Twente doet het uitstekend in Eredivisie

FC Twente haalde de groepsfase van de Conference League niet, maar dat liet zich niet merken in de Eredivisie. De ploeg van trainer Joseph Oosting heeft een uitstekende seizoenstart en won bijna alles. Een maand geleden ging het alleen mis bij RKC Waalwijk (1-0). Vorige week moest Twente plek drie aan Feyenoord laten na een gelijkspel bij streekrivaal Heracles Almelo (2-2). De club uit Enschede gaf daar een voorsprong van 2-0 uit handen. Tegen Feyenoord en voor eigen publiek wil Twente voor een stunt zorgen.

Wie gaat er winnen bij FC Twente-Feyenoord?

  • FC Twente
  • Feyenoord
  • Allebei niet, gelijkspel
196+ Votes

Ook bij Match of the Weekend gaat het over FC Twente-Feyenoord (vanaf 1:37).

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie