‘Opnieuw zomertransfer voor Noussair Mazraoui’

Foto: ‘Opnieuw zomertransfer voor Noussair Mazraoui’

Noussair Mazraoui maakte afgelopen zomer nog transfervrij de overstap van Ajax naar Bayern München, maar de kans bestaat dat zijn tijd in Beieren beperkt blijft tot een tijdsspan van slechts één jaar. Volgens de Kicker is hij al weer op weg naar de uitgang.

‘Noussair Mazraoui al weer op weg naar de uitgang bij Bayern München’

Mazraoui zou zelf bezig zijn met een transfer omdat hij naar verluidt ongelukkig is bij de Rekordmeister, die vorige week nog voor de elfde keer op rij landskampioen werd, op de slotronde van de Bundesliga. De Marokkaan zou het gevoel hebben dat hij door de nieuwe coach Thomas Tuchel slechts als ‘een handige back-up’ wordt gezien.

Zelfs het naderende vertrek van de huidige eerste rechtsback, Benjamin Pavard, heeft Mazraoui niet op andere gedachtes gebracht. De verwachting van de oud-Ajacied is namelijk dat er toch wel weer een nieuwe grote naam voor rechtsachter gehaald zal worden komende zomer.

Renovatie op rechtsachter

Hasan Salihamidzic zei recent nog dat Mazraoui ‘op zeker zal blijven’, maar de technisch directeur is inmiddels op de keien gezet en dus is alles weer mogelijk. Ook al heeft Joao Cancelo ook al aangegeven dat hij na zijn verhuurperiode bij Manchester City niet meer terug wil keren in de Allianz Arena. De 25-jarige Mazraoui kwam in totaal negentien keer in actie voor Bayern dit seizoen (één goal en vier assists).

Mazraoui is absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
794+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie