‘Oorlog om Napoli-gigant Victor Osimhen’

Foto: ‘Oorlog om Napoli-gigant Victor Osimhen’

De spelers van Napoli zijn in trek. Heel verwonderlijk is dat niet, want de topclub uit Napels presteert dit seizoen geweldig, vooral aan de hand van Khvicha Kvaratskhelia en Victor Osimhen. De spits, de laatstgenoemde speler dus, heeft zowat half Europa achter zich aan zitten.

Grootmachten vechten om Osimhen

Vooral de Premier League roept, maar ook andere grootmachten hebben de naam van de Nigeriaan op hun verlanglijstje staan. Voetbal International schrijft op zaterdag: “De strijd om Victor Osimhen gaat ongetwijfeld losbarsten deze zomer, Paris Saint-Germain en Chelsea lijken serieuze kandidaten om de spits van Napoli over te nemen.”

Het blad vervolgt: “RMC Sport schrijft dat PSG een prioriteit maakt van Osimhen, terwijl ze bij de Evening Standard weten dat Osimhen een voorkeur voor Chelsea heeft. De spits was in zijn jeugd helemaal gek van Didier Drogba en heeft altijd een sterke band gehad met Chelsea.”

Of toch naar Manchester United?

Ook Manchester United kan wel een nieuwe nummer 9 gebruiken. Transferspecialist Gianluca Di Marzio vertelde eerder aan SoccerNews.nl: “Ik denk dat geen van deze transfers (Osimhen of andere kandidaten, red.) erdoorheen komt in de winterse transferwindow. Maar het zou me niets verbazen als United in de zomer uitkomt bij Victor Osimhen, want voorafgaand aan dit seizoen wilden ze hem al vastleggen.”

“Man United moet minstens 120 miljoen euro voor hem betalen, maar Premier League-clubs hebben die mogelijkheid, dus het zou best eens kunnen gebeuren”, ging de Italiaan verder. “Manchester United wil hem zeker vastleggen, maar er zijn andere clubs die datzelfde van plan zijn. Het kan niet anders dan dat zijn naam straks in verschillende bestuurskamers genoemd wordt!”

Zou jij meer dan 100 miljoen betalen voor Osimhen?

  • Zeker
  • No way
212+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie