”Onuitputtelijke’ Giroud en Milan akkoord over contractverlenging’

Foto: ”Onuitputtelijke’ Giroud en Milan akkoord over contractverlenging’

Olivier Giroud gaat zich langer binden aan AC Milan. De 36-jarige spits heeft met de Italiaanse grootmacht een akkoord gevonden om zijn aflopende verbintenis open te breken.

Giroud plakt er nog een jaar aan vast

Transferexpert Fabrizio Romano meldt woensdag dat de kogel door de kerk is. ‘s Middags meldde de Italiaan dat het management van Giroud een onderhoudend gesprek had met de clubleiding van Milan. ‘s Avonds wist Romano dat het akkoord een feit is. Binnenkort zal het nieuws officieel naar buiten gebracht worden.

Giroud beschikte over een aflopend contract bij Milan, maar bang voor een vertrek waren de Rossoneri nooit. Beide partijen hadden al in een vroeg stadium uitgesproken met elkaar door te willen. In grote lijnen was het akkoord er al na het WK in Qatar. Nu zijn ook de laatste details vlot getrokken. De Fransman verlengt zijn contract met één seizoen. Volgens Sky Sports Italia strijkt Giroud een jaarsalaris van 3,8 miljoen euro op, daar komen nog eventuele bonussen bovenop.

Voorbeeld doet volgen?

Naast Giroud was ook het aflopende contract van een andere ervaren spits, Zlatan Ibrahimovic, een hot topic. De vraag is of de 41-jarige Zweed er nog een jaar aan vastplakt. Door fysiek malheur komt Ibra er dit seizoen weinig meer aan te pas. Giroud kan rekenen op heel wat meer speelminuten. Hij kwam in de zomer van 2021 over van Chelsea.

Ben jij fan van Giroud?

  • Ja, blijft een topspits
  • Niet echt…
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie