Officieel: Slot blijft bij Feyenoord

Foto: Officieel: Slot blijft bij Feyenoord

Arne Slot is ook aankomend seizoen de hoofdtrainer van Feyenoord, zo laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. De oefenmeester stelt dat hij uitkijkt naar het nieuwe seizoen met de Rotterdammers.

Gesprekken met Feyenoord

De afgelopen weken klonken er volop geruchten over zijn mogelijke vertrek, waarbij Tottenham Hotspur het vaakst voorbij kwam. De Londenaren zijn op zoek naar een nieuwe trainer en zouden volgens verschillende Engelse media Slot hoog op het lijstje hebben staan. De trainer ontkent echter dat hij met de Engelsen heeft gesproken.

“Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij”, zo vertelt hij in een statement aan het medium. “Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd.”

Volgens Slot ligt zijn focus daarom op een langer verblijf bij Feyenoord. “Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging. Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

Slot succesvol in Rotterdam

De oefenmeester is zeer succesvol in Rotterdam. Waar hij vorig voetbaljaar de finale van de Conference League bereikte, lukte het hem ditmaal om Feyenoord naar de kwartfinale van de Europa League te loodsen. Daarnaast pakte hij dit seizoen met de club het landskampioenschap, waardoor het volgend seizoen in de Champions League speelt.

Maakt Slot de juiste keuze?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
829+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie