‘Noa Vahle niet blij met Vandaag Inside’

Foto: ‘Noa Vahle niet blij met Vandaag Inside’

Noa Vahle was dit jaar niet blij met Vandaag Inside. De dochter van Linda de Mol schoof eerder veelvuldig aan in het praatprogramma, maar is inmiddels alleen nog maar op locatie te zien. Kan dat los worden gezien van een pijnlijke opmerking eerder dit jaar?

Hélène Hendriks weerspreekt dat Noa Vahle is gecanceld

Eerder dit jaar maakte Johan Derksen de sportverslaggeefster uit voor ‘bakvis’. “Johan noemde haar saai”, vat Victor Vlam samen in de podcast De Communicado’s. “Vervolgens is zij ongeveer zes maanden lang niet te zien geweest bij Vandaag Inside. Dat wekt wel speculatie.”

Vlam werpt dit voor de voeten van Hélène Hendriks, de mentor van Vahle. “Ze zei iets wat ontwijkend was en jij sprong er direct in met: ‘Ja, ze is gecanceld, hahaha.’ De verslaggever vroeg niet door, maar het wekt wel de vraag op: is er iemand… Ik geloof best dat ze niet gecanceld is, want ze is het nichtje van de baas. Maar was zij boos op Johan? Was Johan boos op haar?”

Hendriks weerspreekt dat. “Nee, dat heeft er niks mee te maken. Ik denk niet dat ze het heel leuk heeft gevonden.” De presentatrice vervolgt: “Aan de andere kant: wat ik bijvoorbeeld sterk vind aan Johan, is dat hij áltijd zegt wat hij denkt en wat hij vindt en het maakt niet uit over wie het gaat. Dat vind ik heel sterk. Maar nee, Noa was niet gecanceld. Het was niet relevant om haar op dat moment in de uitzending te hebben.”

Alleen bij toernooien relevant

Volgens Hendriks is het ook toeval dat Vahle niet meer aanschuift in de studio. “Alleen met toernooien, dat hebben we toen gezien, hè, dan is het relevant en nu is het weer relevant. Maar voor de rest, ja, ze deed geen Eredivisie, hè, bij ESPN, dus dan heeft het ook geen zin om op maandag daar te zitten of op vrijdag daar te zitten. Dus dat is de reden geweest.”

Vlam vindt die uitleg niet geheel logisch. “Ze staat bijvoorbeeld wel op de cover van het Vandaag Inside-puzzelboek, dus het geeft wel aan dat ze wordt gezien als een van de gezichten van het programma.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Geloof je dit verhaal?

  • Ja
  • Nee
1863+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie