EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Nieuwe Feyenoord-spits ‘superblij’: “Ongelooflijk”

Foto: Nieuwe Feyenoord-spits ‘superblij’: “Ongelooflijk”

Met Julián Carranza heeft Feyenoord zondag een nieuwe spits gepresenteerd. De 24-jarige Argentijn kijkt halsreikend uit naar zijn dienstverband in De Kuip.

Julián Carranza in zijn nopjes met Feyenoord-deal

“Ik ben superblij dat ik hier ben”, verklaarde de van Philadelphia Union overgekomen spits tegenover Feyenoord ONE. “We zijn de afgelopen tien dagen hierover in gesprek geweest en nu ben ik eindelijk hier. Het is ongelooflijk. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Carranza heeft al een eerste indruk gekregen van Feyenoord en de faciliteiten. “‘Ik ben onder de indruk. Het is fijn dat iedereen me zo goed behandelt. Ze zijn goed voorbereid. Eerlijk gezegd had ik een goed ontvangst verwacht, maar dit was zelfs boven mijn verwachtingen. Alle mensen die bij de club werken zijn zo goed. Ik voel me echt op mijn gemak.”

Dromen van prijzen

“Ik koos voor Feyenoord omdat ik de potentie zie”, aldus Carranza. “Zowel internationaal als nationaal. Ik zie ook dat ze goede spelers hebben. Ze spelen altijd om de prijzen. De afgelopen jaren heb ik Feyenoord al gevolgd tijdens de Europese competities. Dat was ook een van de belangrijkste redenen dat ik voor Feyenoord heb gekozen.”

De spits sprak al met Marcos Senesi over Feyenoord. “Ik heb veel over deze club gehoord. Ik speelde bij Inter Miami met Nick Marsman en wij hebben vaak over Feyenoord gesproken en alles eromheen. Toen ik hier aankwam, belde Marcos Senesi mij meteen. We hebben met elkaar gesproken over de stad en de club. Ik wist al wat over de club.”

Gaat dit een succes worden?

  • Ja
  • Nee
266+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie