‘Neymar is koopje voor Chelsea’

Foto: ‘Neymar is koopje voor Chelsea’

Waar was Neymar eigenlijk mee bezig in de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Bayern München (0-1)? Hij speelde in ieder geval niet goed, dat is één ding wat zeker is. En misschien vertrekt de Braziliaan aan het einde van het lopende seizoen wel uit het Parc des Princes.

Eergisteren maakten we al melding van onderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Chelsea en vandaag is daar wat meer over duidelijk geworden. Onder meer Le Parisien en ESPN melden dat voorzitter Nasser al Khelaifi van PSG en mede-eigenaar Todd Boehly van The Blues elkaar ontmoet hebben in een luxehotel nabij de Arc de Triomphe.

Daarbij zou de toekomst van Neymar uitvoerig besproken zijn. De aanvaller is al weer 31 jaar oud en rendeert al een tijdje niet meer in Parijs, maar verdient daar wel liefst dertig miljoen euro per seizoen. Chelsea zou hem wel een uitweg willen bieden en PSG vraagt naar verluidt een schappelijk bedrag voor zijn vedette, die voor ‘slechts’ zestig miljoen euro naar Londen zou mogen transfereren.

Chelsea smijt met (honderden) miljoenen

En dat is een peulenschip voor The Blues, die in de afgelopen winter liefst 370 miljoen euro betaalden voor onder meer Enzo Fernández (SL Benfica), Mykhailo Mudryk (Shakhtar Donetsk) en Noni Madueke (PSV). In totaal gaf de Premier League-grootmacht, die gisteren met 1-0 onderuitging in de Champions League tegen Borussia Dortmund, dit seizoen al 610 (!) miljoen euro uit.

Overigens zou ook Hakim Ziyech onderwerp van gesprek geweest zijn in het hotel aan de Champs-Élysées. De Marokkaan was op de laatste transferdag van januari dicht bij een overstap naar Parijs, maar omdat Chelsea tot drie keer toe de verkeerde papieren indienden ging de deal niet door…

Koopje?

  • Ja
  • Nee
660+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie