“Nee, ik ga in januari niet naar Real Madrid”

Foto: “Nee, ik ga in januari niet naar Real Madrid”

Kylian Mbappé vertrekt in januari niet alsnog naar Real Madrid. De steraanvaller van Paris Saint-Germain speelt in de onderlinge Champions League-wedstrijden dus voor de Fransen.

Mbappé is bezig aan zijn laatste contractjaar in Parijs. Afgelopen zomer had Real een megabedrag beschikbaar voor de Franse aanvaller, maar PSG wees in augustus meerdere biedingen af. Uitgerekend na de winterstop staan beide clubs tegenover elkaar in de achtste finales van de Champions League.

PSG kan in januari nog een transfersom incasseren voor Mbappé, maar volgens de 23-jarige aanvaller is daar geen sprake van. “Dit is niet het moment om te praten over mijn toekomst”, vertelt hij aan CNN. “Ik denk alleen aan winnen van Real Madrid in februari en maart.”

Beslissing

“Nee, ik ga in januari niet naar Real Madrid”, zo benadrukt Mbappé onomwonden. “Ik ga het seizoen afsluiten met PSG, daar ben ik helemaal zeker van. Ik wil alles geven om een geweldige prijs voor de fans te pakken, ik denk dat ik dat ook verdien.”

Mbappé had afgelopen zomer de stap graag gemaakt, maar nu wil hij het seizoen dus afronden bij PSG. De missie is nog niet af. “Twee jaar geleden hebben we de finale gehaald, daarna de halve finale, maar we willen de Champions League ook winnen.”

Wint PSG de Champions League? Win negen keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Een wijs besluit?

  • Ja
  • Nee
35+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie