Mourinho: “Misschien kan zij meedoen”

Foto: Mourinho: “Misschien kan zij meedoen”

José Mourinho treurt niet ondanks het 1-1 gelijkspel van AS Roma tegen AC Milan. De Portugees zag zijn team in blessuretijd op voorsprong komen, maar alsnog speelde zijn team met 1-1 gelijk.

Roma-coach kan nog lachen na dure gelijkmaker

In de strijd om Champions League-voetbal is het een dure uitglijder van AS Roma. Mourinho laat weten: “Als ik kijk naar hoe we gespeeld hebben, vind ik het een oneerlijk resultaat. Alleen wij kunnen met alle moeilijkheden die we hebben zó spelen tegen AC Milan. We zijn geen rijk team, we hebben geen grote selectie en iedere keer als we een speler kwijtraken hebben we een probleem, maar om dan zó te kunnen vechten… Alleen wij kunnen dat.”

Mourinho verklaarde ‘meer trots dan verdrietig’ te zijn. Hij refereerde daarbij aan de vele afwezigen, waaronder de Nederlanders Georginio Wijnaldum en Rick Karsdorp. De Roma-coach maakte er zelfs een grapje van. “Ons vrouwenteam is vandaag kampioen geworden en ze hebben een zeer goede verdediger die nog bij Bayern München heeft gespeeld. Misschien kan zij met ons meedoen.”

Mourinho rekent dit seizoen niet meer op Karsdorp. Daarentegen is Wijnaldum ‘dicht bij’ een comeback in Roma-shirt. “Hoe het precies met Dybala zit, weet ik niet. Hij zat vandaag op de bank, maar hij zou sowieso niet gaan spelen. Ook als Milan op voorsprong was gekomen had ik hem er niet ingebracht”, aldus de trainer van de Romeinen.

Wint AS Roma van Bayer Leverkusen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat AS Roma een CL-ticket pakken?

  • Ja
  • Nee
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie