‘Mogelijke opvolger Sangaré loopt al in Eredivisie’

Foto: ‘Mogelijke opvolger Sangaré loopt al in Eredivisie’

Bij PSV gebeurde er in januari al heel veel en na dit seizoen lijkt de Eindhovenaren hetzelfde te wachten. De nieuwe technisch directeur Earnest Stewart zal zich niet vervelen komende zomer, zo schrijft ook het Eindhovens Dagblad.

“De eerste grote uitgaande transfer van 2023 bij PSV? Schrijf de naam van Ibrahim Sangaré maar alvast op. Hij zal vertrekken naar een nieuwe club, zo is nu de verwachting. Zeker in Engeland staat hij er bij veel clubs goed op en de contractueel bepaalde afkoopsom van maximaal 37 miljoen euro is voor de Premier League-bewoners prima af te tikken”, weet het regionale medium.

Daardoor ‘ontstaat mogelijk een interessant krachtenveld rondom Ramiz Zerrouki van FC Twente’, klinkt het verder. “Als Sangaré vertrekt, kan PSV hem bijvoorbeeld oppikken. Maar de club scout ook volop in het buitenland, bijvoorbeeld in de Franse competitie. Sangaré kwam daar zelf ook vandaan. Als Stewart besluit om meer spelers door te selecteren, wellicht Gutiérrez, dan moet ook daar snel actie op worden ondernomen en vervanging alvast klaarstaan.” Zerrouki wordt ook al lange tijd aan Feyenoord gelinkt.

Vizier op de vleugels

Clubwatcher Rik Elfrink noteert verder dat er ook op de flanken weer wat zal gaan gebeuren, net als in januari al. “Bij PSV geloven velen dat Johan Bakayoko de rechtsbuiten van de toekomst is, al heeft de jonge Belg nog het nodige te bewijzen. Aan de linkerkant kunnen nu bijvoorbeeld Ismael Saibari, Fábio Silva, Xavi Simons en uiteraard Thorgan Hazard spelen, waarbij Silva en Hazard zijn gehuurd.
Afhankelijk van hun prestaties en eventuele mogelijkheden bij Wolverhampton Wanderers en Borussia Dortmund blijven zij langer bij PSV.” Maar kunnen zij Cody Gakpo en diens cijfers vervangen? “Het lijkt nu al logisch dat er in de zomer minimaal een onbetwiste links- of rechtsbuiten moet worden toegevoegd aan de ploeg”, aldus Elfrink tot slot. Voor de achterhoede noemde de journalist al Stefan de Vrij als ‘droomkandidaat‘.

PSV moet voor Zerrouki gaan als opvolger van Sangaré

  • Eens
  • Oneens
1439+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie