Mishandeling Roda JC’er en KKD-topscorer Dylan Vente: man (22) verdachte

Foto: Mishandeling Roda JC’er en KKD-topscorer Dylan Vente: man (22) verdachte

Een 22-jarige man uit Landgraaf wordt verdacht van het mishandelen van Roda JC-spits én topscorer van de Keuken Kampioen Divisie Dylan Vente op zondag 19 februari in een kroeg in Heerlen.

Vente raakte bij de vechtpartij gewond aan zijn gezicht, hij moest op twee plekken gehecht worden. Ook Roda JC-verdediger Guus Joppen kreeg klappen en liep verwondingen op aan zijn hoofd. De spelersgroep en staf waren op bovengenoemde zondag na de verloren uitwedstrijd bij De Graafschap naar Kerkrade gegaan om aldaar het vooral in het zuiden populaire carnavalsfeest te vieren. Later op de avond ging een groep spelers door naar een café aan het Pancratiusplein in Heerlen.

Hier liep het op een gegeven moment uit de hand. De vechtpartij werd gefilmd door een omstander met een mobiele telefoon. “Een man van 22 uit Landgraaf als verdachte aangemerkt, hij wordt verdacht van eenvoudige mishandeling”, legt politiewoordvoerster Nathalie Vermeulen uit. “Het onderzoeksteam is nog altijd met deze zaak bezig. Over het verdere verloop kunnen we op dit moment niks zeggen.”

Belangrijke rol

De 23-jarige Dylan Vente speelt op het veld een heel belangrijke rol bij Roda JC. Met zestien doelpunten voert hij namens de Limburgse club de topscorerslijst aan in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks dat zijn contract middels een eenzijdige optie onlangs automatisch is verlengd met één seizoen, is het nog maar zeer de vraag of de aanvaller ook vólgend seizoen nog in dienst van Roda JC te zien zal zijn.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 10 maart 2023 20:02.

Moet Vente kiezen voor een stap hogerop?

  • Ja
  • Nee
236+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie