‘Miljoenenbod Manchester City op zestienjarig toptalent’

Foto: ‘Miljoenenbod Manchester City op zestienjarig toptalent’

Pep Guardiola hoopt komende zomer met Manchester City een aantal directe versterkingen binnen te halen, maar de club is eveneens bezig met de toekomst. Diverse Engelse media melden dat het een zestienjarig talent in het vizier heeft.

Enthousiast Manchester City

Het zou gaan om Luka Vuskovic die vooralsnog voor Hajduk Split uitkomt. De verdediger doet het ondanks zijn jonge leeftijd uitstekend voor zijn huidige werkgever en zou daarmee de aandacht van verschillende topclubs hebben getrokken. Het toptalent heeft daarom meerdere mogelijkheden, al is een vertrek naar Manchester inmiddels reëel geworden.

De Engelse topclub zou namelijk een transferbedrag van 13,6 miljoen euro hebben geboden om het toptalent, dat de jongste verdediger ooit in de Kroatische competitie is, binnen te hengelen. Hajduk Split zou het miljoenenbod in beraad hebben en in de komende weken terug willen komen, waarmee het open lijkt te staan voor een vertrek.

Titelstrijd Hajduk Split

Ondanks de kwaliteiten van Vuskovic lukt het Hajduk Split dit voetbaljaar waarschijnlijk niet om het landskampioenschap naar zich toe te trekken. Het verschil met koploper Dinamo Zagreb is namelijk negen punten in het voorsprong van de concurrent. In 2005 vierde Hajduk Split voor het laatst het kampioenschap. Vijf jaar geleden was het nog wel succesvol in de nationale beker.

Zijn dergelijke bedragen verdedigbaar?

  • Ja, het is een toptalent
  • Nee, belachelijk
225+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie