Mikky Kiemeney blikt terug: ‘Toen vroeg Frenkie of hij mijn nummer mocht’

Foto: Mikky Kiemeney blikt terug: ‘Toen vroeg Frenkie of hij mijn nummer mocht’

Frenkie de Jong is inmiddels al jarenlang samen met zijn jeugdliefde Mikky Kiemeney. In het For Him Magazine blikt ze terug op de eerste ontmoeting en de daarop volgende date.

“We zaten allebei op het Koning Willem II College in Tilburg. Daar is een groep waar alle topsporters bij elkaar zitten. Ik hockeyde altijd op hoog niveau en Frenk voetbalde bij Willem II. Hij was altijd best wel klein en hij viel me nooit echt op. Hij is ook een jaar ouder dan ik, dus we zaten ook niet in hetzelfde jaar”, vertelt de blondine.

“Op een moment waren er nieuwe teamfoto’s uit en toen had ik iets gezegd van ‘Zit hij ook bij ons op school? Dat is wel een leuke jongen’. Ik had niet gezien dat een jongen uit Frenkie z’n klas naast ons stond, dus hij had natuurlijk gelijk verteld aan Frenkie dat ik hem knap vond. Vet overdreven want ik had dat nooit zo gezegd. Diezelfde avond kreeg ik een berichtje op Facebook of hij m’n nummer mocht. De eerstvolgende keren dat we elkaar tegenkwamen op school was super ongemakkelijk, haha!”

“M’n hockeyteam kreeg daar ook lucht van natuurlijk. Die moesten heel hard lachen en zeiden ‘Heet ‘ie nou echt Frenkie?’. Ik werd uitgelachen omdat hij Frenkie heet. Daarna schaamde ik me ook als mensen vroegen naar zijn naam. Het is toch ook best een gekke naam? Nu reageren ze wel anders en word ik niet meer uitgelachen!”


 

Dit bericht bekijken op Instagram

happy to be back in london for tonight’s game, swipe right for our first vacation together, london 2014. ???? swipe left for the good luck kisses for tonight, 2019 & forever. ????

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie