Midweeks programma bij bet365: Feyenoord en Arsenal gaan lastige avond tegemoet

Foto: Midweeks programma bij bet365: Feyenoord en Arsenal gaan lastige avond tegemoet

Nederland maakt zich op voor een bekermidweek. Waar PSV het in eigen huis opneemt tegen Fortuna Sittard, gaat Feyenoord op bezoek bij FC Twente. Manchester United en Arsenal werken in de Premier League een midweeks programma af, waardoor ze lastige wedstrijden te wachten staan. In samenwerking met onze huisbookmaker bet365 waagt SoccerNews.nl zich aan een paar winstgevende voorspellingen.


(De bonuscode SCN365 kan gebruikt worden tijdens de registratie, maar verandert de bonusaanbieding niet)

Voor Feyenoord is de uitwedstrijd tegen FC Twente vrijwel altijd een lastig karwei. Dit seizoen namen de mannen van Arne Slot het al op tegen de Enschedeërs en gingen ze huiswaarts met een 0-0 gelijkspel. De Rotterdammers wacht dan ook een lastige bekeravond, waarin het hard moet strijden om de volgende ronde te bereiken. Mocht Feyenoord winnen dan ontvang je 1.80 keer je inzet. Bij een gelijkspel is dat 3.75 keer, terwijl een overwinning van FC Twente een odd van 3.80 oplevert. Een overwinning van 2-0 voor FC Twente zorgt voor 21.00 keer je inleg, terwijl dit bij een 0-3 winst voor Feyenoord 15.00 is.

Ga naar bet365!

PSV heeft ogenschijnlijk een eenvoudigere klus te wachten. In het thuisduel met Fortuna Sittard moet het team van Roger Schmidt de volgende ronde behalen, maar makkelijk gaat het voor PSV dit seizoen nooit. Aangezien de Eindhovenaren naar verwachting niet met hun sterkste team zullen aantreden, heeft Fortuna Sittard altijd kans. Een overwinning van PSV zorgt voor een odd van 1.16, een gelijkspel levert 6.50 op en bij het doorbekeren van de bezoekers is dat 13.00. Het liefst zal PSV de nul willen houden. Mocht de thuisploeg daartoe in staat zijn dan levert dit 1.72 keer je inzet op.


Spanning in Premier League

Manchester United moet deze week op bezoek bij Brentford dat uitstekend op de tiende plek is terug te vinden. De club zal dan ook graag willen verrassen tegen een strubbelende United. Een overwinning voor Brentford en een gelijkspel leveren beide 4 keer je inleg op. Mocht Manchester United zijn plicht doen door de drie punten mee naar huis te nemen dan is dit 1.80. Maakt Marcus Rashford de openingstreffer namens de bezoekers? Dan zorgt dit voor een odd van 7.00. Bij een openingstreffer van Bruno Fernandes incasseer je maar liefst 8.50 keer je inleg. (Let op: wedstrijd is afgelast na een corona-uitbraak!)


Tot slot neemt Arsenal het in eigen huis op tegen West Ham United. De bezoekers staan hoger dan Arsenal, waardoor de club hard aan de bak moet om de drie punten thuis te houden. Een overwinning van Arsenal zorgt voor 2.10 keer je inleg en bij een gelijkspel is dit 3.60. De kans is tegelijkertijd even reëel dat West Ham United met de overwinning weggaat. Dan kan je profiteren van een odd van 3.30. Wanneer Pierre-Emerick Aubameyang de laatste treffer van de avond maakt dan kun je eveneens profiteren. Het zorgt dan voor 5 keer je inzet.

Ga naar bet365!

De in dit artikel weergegeven odds kunnen veranderen. Check de quoteringen alsjeblieft vóórdat je inzet, bij welke bookmaker dan ook.

Gaan Feyenoord en PSV door in de beker?

  • Ja, allebei
  • Alleen Feyenoord
  • Alleen PSV
  • Nee, allebei niet
105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie