Memphis over Promes: “Niemand weet wat er aan de hand is”

Foto: Memphis over Promes: “Niemand weet wat er aan de hand is”

Memphis Depay baarde onlangs opzien door op het sociale medium Instagram een lans te breken voor zijn vriend Quincy Promes, die van verschillende strafbare feiten (mishandeling, drugshandel) verdacht wordt. Hij trekt zich niets aan van de kritiek.

Voor de camera van de NOS zegt de aanvaller van FC Barcelona namelijk: “Quincy en ik hebben een hele sterke band. Ik had ‘m aan de telefoon, we hebben samen vreugdetranen gelaten, omdat niemand echt weet wat er allemaal aan de hand is. Iedereen weet het, denken ze. Ik was heel erg blij voor hem en trots op hem. Omdat het gewoon een hele goede voetballer is en een goed persoon. Dat weet ik, ik ken hem al jaren. Ik ben blij dat hij al die negativiteit in positiviteit omzet. En daar wil ik het bij laten.”

Ook liet Memphis zich uit over het ontbreken van Georginio Wijnaldum in de selectie van het Nederlands elftal… “Soms vinden mensen mij irritant omdat ik vaak iets te zeggen en te vinden heb. Mij wordt gevraagd in de media: wat vind je van de keuze van Gini? Dan geef ik mijn mening. Dat betekent niet dat ik tegen de bondscoach inga, daar heb ik veel te veel respect voor.”

Topscorer aller tijden

Depay maakte gisteren twee goals tegen België (1-4 winst) en staat nu op 41 Oranje-doelpunten. Nog tien goals en hij is topscorer aller tijden: “De laatste paar jaren ben ik gewoon heel erg doeltreffend, dat wil ik vasthouden. Ik ben trots op waar ik nu sta. Daar moet iedereen aan gaan wennen, dat ik mezelf hopelijk ooit tot topscorer aller tijden van Oranje mag kronen.”

TIP: Verdien 1.80 keer je inleg als Oranje ook van Wales wint! En vergeet de welkomstbonus bij Circus van 250 euro niet!

Dom?

  • Vind ik wel
  • Moet kunnen toch?
133+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie