EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Memphis haalt uit: “Vind dit een beetje een rare vraag”

Foto: Memphis haalt uit: “Vind dit een beetje een rare vraag”

Memphis Depay voelt zichzelf nog altijd goed bij het Nederlands elftal, ondanks de kritiek die hij van de Nederlandse media krijgt. Dat vertelt hij op de persconferentie.

Memphis over kritische media

Na de poulefase, waarin Oranje op de derde positie eindigde, is er veel kritiek op het spel. Memphis is een van de mikpunten van de pers. Op de vraag hoe het is om ‘in de hol van de leeuw’ te zijn, antwoordt hij echter verrast: “Ik vind dit een beetje een rare vraag. Volgens mij sta ik jullie altijd gewoon te woord. Ik begrijp je vraag niet.”

“Ik ben wel het een en ander gewend. Het voelt zeker goed dat de bondscoach achter je staat. Natuurlijk moet het beter, maar ik was tevreden over de laatste wedstrijd tegen Oostenrijk. Ik won veel duels, maar ik kwam weinig aan de bal. Ik ben gewend om doelpunten te maken, dus het is lekker als je dan weer scoort.”

Spanningen in Oranje-selectie

De aanvaller, die momenteel clubloos is, maakte tegen Oostenrijk een knappe treffer, wat hem vertrouwen moet geven voor het duel met Roemenië. Na de nederlaag in de vorige wedstrijd hebben de spelers van het Nederlands elftal harde woorden naar elkaar uitgesproken, zo erkent ook Memphis.

Volgens de centrumspits zijn er bovendien soms spanningen binnen de selectie, al vindt hij dat niet meer dan normaal. “Je zit bij elkaar in een kamp en bent gefocust op resultaat. Als het resultaat dan niet aanwezig is, is het logisch dat er irritaties zijn. Dat is menselijk.”

Verdient Memphis tegen Roemenië een plek in de basis?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
377+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie