‘Megabedrag voor Tijjani Reijnders’

Foto: ‘Megabedrag voor Tijjani Reijnders’

Tijjani Reijnders doet het zo goed bij AC Milan dat hij al weer gevolgd wordt door nóg grotere clubs. De middenvelder speelt pas sinds de zomer in San Siro, maar zou in de aankomende winter óf in de zomer van 2024 een nieuwe megatransfer kunnen maken.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Tijjani Reijnders is nu al twee keer zo duur’

Volgens de Italiaanse roddelmedia wordt de international van het Nederlands elftal namelijk gevolgd door een aantal grootmachten uit de Premier League, waaronder Manchester United. En die topclubs zouden goud geld overhebben voor hun target, want er wordt gerept van een nieuw transferbedrag van veertig miljoen euro.

Dat betekent weer dat de spelmaker in een paar maanden tijd twee keer zo duur is geworden, aangezien de Rossoneri in de zomer twintig miljoen euro neerlegden om hun huidige basisspeler los te weken bij AZ. Reijnders doet het geweldig in Milaan, al zou hij wel wat vaker kunnen scoren, was de kritiek die de afgelopen tijd te horen was in Italië. Vandaag antwoordde de middenvelder met een goal tegen Lecce, al werd er wel met 2-2 gelijkgespeeld.

Milan boven Barça

Reijnders verkoos Milan overigens boven FC Barcelona en vertelde daar onlangs over in Voetbal International: “Barcelona was op zoek naar een echte nummer 6. De rol die Milan voor ogen had, past beter bij mij. Ik heb het thuis besproken met mijn vader en in onze ogen kwam Milan met het perfecte plan. Ik heb eerst met de technisch directeur gesproken, daarna met de trainer en daaruit ontstond het gevoel dat ik me bij Milan sneller thuis zou gaan voelen. Dat is ook gebleken. Ik heb er geen moment spijt van gehad.”

Zie jij dit gebeuren?

  • Ik wel
  • Ik niet
3323+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie