EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Meervoudig Oranje-international voelt pijn: “Toen dacht ik wel even…”

Foto: Meervoudig Oranje-international voelt pijn: “Toen dacht ik wel even…”

Andries Noppert volgt met veel plezier de verrichtingen van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland. De doelman van Heerenveen stond tijdens het WK in Qatar nog onder de lat, maar moet nu vanaf de bank de verrichtingen volgen van het Nederlands elftal.

Noppert prijst Oranje-supporters

“De eerste keer dat ze het volkslied gingen zingen, toen dacht ik wel even: klote, wel jammer”, vertelt Noppert eerlijk tegenover Voetbal International. “Je wil er graag bij zijn natuurlijk. Maar ja, het is ook begrijpelijk, als je het niet goed doet. Ik vind het nu weer leuk om het te volgen en mooi om te zien dat het goed gaat.”

Noppert merkt dat het Nederlands elftal kan rekenen op de steun van de Oranje-supporters. “We waren met z’n allen heel negatief na die nederlaag tegen Oostenrijk, maar dat hebben ze kunnen omdraaien naar iets positiefs. We moeten er nu ook achter blijven staan met z’n allen. Dan zie je wat voor fantastisch binding dat kan creëren tussen publiek en spelers. Dat is het mooiste wat er is.”

Gelukkig Oranje

De doelman zegt Oranje ook vanuit Friesland volop te steunen. “Ik gun ze ook allemaal het beste. Ze spelen bijna allemaal op de hoogste niveaus van de wereld, dus ze weten dondersgoed wat ze doen. Ik hoef ze geen schop onder hun kont te geven, want dat doen ze zelf wel.” Wel stelt Noppert dat Oranje wat geluk heeft gehad. “Als je derde wordt en aan die kant van het schema terechtkomt, dan geeft dat nog geen garantie voor succes, maar ze doen het wél goed. Nu Engeland, verder moeten we niet kijken.”

Is Oranje met geluk in de halve finale gekomen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
108+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie