‘Manchester gaat 48 miljoen bieden op voormalig PSV-target’

Foto: ‘Manchester gaat 48 miljoen bieden op voormalig PSV-target’

Het Manchester United van Erik ten Hag is van plan om de selectie komende zomer nóg verder te versterken; er moet onder meer een centrale verdediger bij gaan komen. Het vizier is nu gericht op Kim Min-Jae, van SSC Napoli.

Nu Harry Maguire en Victor Lindelöf definitief afgetest lijken, is United bereid de afkoopsom van 48 miljoen euro in het contract van de Zuid-Koreaan te betalen. Al is Napoli momenteel nog druk met proberen de mandekker bij te laten tekenen voor een nieuw contract ott medio 2026, waarbij de afkoopsom al een stukje hoger zou worden: 65 miljoen euro.

De 26-jarige Min-Jae werd drie jaar terug nog aan PSV gelinkt, maar uiteindelijk kozen de Eindhovenaren voor André Ramalho. Via Fenerbahçe eindigde Min-Jae, bijnaam Het Monster wegens diens imposante fysieke verschijning, in Napels. Met Napoli werden er dit seizoen pas vijftien tegengoals in 23 competitiewedstrijden geslikt. De blauwhemden staan riant aan kop in de Serie A.

Victor Osimhen

Volgens diverse media staat ook ploeggenoot Victor Osimhen op het verlanglijstje van United. Transfergoeroe Gianluca Di Marzio liet eerder al aan SoccerNews.nl weten: “Het zou me niets verbazen als United in de zomer uitkomt bij Victor Osimhen, want voorafgaand aan dit seizoen wilden ze hem al vastleggen.” De Italiaan vertelde onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Osimhen: “Die zijn geweldig. En als Napoli dit seizoen de Serie A wint, dan is mijn verwachting dat ze hem wel laten gaan.”

“Man United moet minstens 120 miljoen euro voor hem betalen, maar Premier League-clubs hebben die mogelijkheid, dus het zou best eens kunnen gebeuren. Manchester United wil hem zeker vastleggen, maar er zijn andere clubs die datzelfde van plan zijn. Het kan niet anders dan dat zijn naam straks in verschillende bestuurskamers genoemd wordt.”

Min Jae is wereldtop

  • Eens
  • Dat niet
1976+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie