Lukaku-uitspraak zorgt voor grote onrust bij Chelsea

Foto: Lukaku-uitspraak zorgt voor grote onrust bij Chelsea

Het rommelt bij Chelsea. De Engelse topclub is niet alleen ontevreden over de resultaten van de laatste weken, maar heeft ook te maken met een teleurgestelde Romelu Lukaku. De Belg zou zelfs denken aan een vertrek, al denkt Thomas Tuchel dat het niet zo een vaart gaat lopen.

Chelsea speelde woensdagavond pijnlijk met 1-1 gelijk tegen Brighton, maar enkele dagen later gaat het allang niet meer over dat resultaat. Lukaku liet in een interview namelijk blijken dat hij zich niet fijn voelde bij zijn nieuwe club en flirtte zelfs openlijk met Internazionale, waarbij hij een half jaar geleden nog onder contract stond.

De actie van Lukaku was tegen het zere been van Tuchel aan die juist probeert om rust binnen de selectie te creëren. “Laat ik eerlijk zijn: ik baal ervan”, stelde hij op de persconferentie. “Het brengt namelijk onrust die we niet kunnen gebruiken en niet nodig hebben. Het is bovendien gemakkelijk om deze uitspraken uit hun context te halen. Dus nee, natuurlijk vind ik zijn uitspraken niet leuk.”

Hoewel de centrumspits in het interview doet voorkomen dat hij ongelukkig is in Londen, komt dit voor Tuchel als een verrassing. Volgens de hoofdtrainer maakt hij een vrolijke indruk bij de club. “Zo zie ik hem zeker niet, in tegendeel. We gaan de tijd nemen om hem te begrijpen en te kijken wat er aan de hand is, maar het interview geeft niet zijn dagelijkse houding weer.”

Interesse Internazionale

Corriere della Serra schreef vrijdagochtend dat de kans aanwezig is dat Lukaku aankomende maand al terugkeert naar de Serie A. Volgens het Italiaanse medium ziet Internazionale een huurperiode van een half jaar wel zitten om de aanvaller weer in de spits te hebben. Na de transfer van afgelopen zomer, die Chelsea 115 miljoen euro kostte, lijkt die overstap echter niet logisch.

Maakt Lukaku de openingstreffer tegen Liverpool? Pak 5 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat Lukaku deze winter terugkeren naar Internazionale?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie