Liverpool loopt opnieuw averij op: “Komt geen film over dit seizoen”

Foto: Liverpool loopt opnieuw averij op: “Komt geen film over dit seizoen”

Zaterdagavond kon Liverpool opnieuw puntenverlies niet voorkomen. Op bezoek bij Crystal Palace was manager Jürgen Klopp niet eens ontevreden over het spel tijdens het 0-0 gelijkspel, maar de Duitser beseft dat het typerend is voor de fase waarin zijn ploeg zit.

Het was alweer de dertiende keer dit Premier League-seizoen in 23 wedstrijd dat Liverpool niet wist te winnen. Het binnenhalen van een Champions League-ticket wordt zo een steeds lastigere opgave. “Ik weet dat niemand dit wil horen, maar eigenlijk was dit een erg normale wedstrijd van ons bij Palace”, aldus Klopp na het duel tegenover Sky Sports. “Het grote verschil is dat we voorheen een of twee keer scoorden uit de kansen die we kregen. Dat is vanavond niet gelukt. We hebben uit een punt gepakt, dat is niet geweldig, maar wel oké.”

Gevaar bij vrije trappen

In Londen kreeg Liverpool weinig kansen tegen. Dat was op Anfield tegen Real Madrid (2-5) wel anders. Klopp dacht daarbij nog eens terug aan de derde Spaanse treffer. “Natuurlijk hielp die goal ons niet, maar het positieve was dat we ons daardoor beter voorbereid hadden voor de vrije trappen vanavond. Er waren twee vrije trappen op vergelijkbare plekken en nu verdedigden we een stuk beter.”

Klopp beseft dat The Reds het dit seizoen moeilijk hebben. Een fase waar het zich doorheen moet knokken. “Dit is geen seizoen waar iedereen in de geschiedenisboeken keer op keer op terug gaat kijken. Er komen geen films over dit seizoen. We moeten door deze fase heen en dat gaan we doen”, besluit Klopp.

Wint Liverpool met 2-0 van Wolves?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eindigt Liverpool in de top-4?

  • Ja, komt nog goed
  • Zeker niet
39+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie