“Leo is gelukkig in Parijs, de gesprekken lopen”

Foto: “Leo is gelukkig in Parijs, de gesprekken lopen”

Nadat Lionel Messi in Qatar de kroon zette op zijn imposante carrière met het winnen van de wereldbeker, is de Argentijnse aanvaller nu weer klaar om te schitteren bij Paris Saint-Germain. Maar speelt hij na dit seizoen nog steeds in de Franse hoofdstad?

De verbintenis van Messi bij PSG loopt komende zomer af, waardoor hij nu met geïnteresseerde clubs mag praten. Bij de grootmacht is de missie duidelijk: zij willen er alles aan doen om het verblijf van de 35-jarige vedette in Parijs te verlengen. “De gesprekken lopen. Volgens mij is Leo gelukkig in Parijs, maar je moet mij niet vragen hoe het met de onderhandelingen vordert”, zegt trainer Christophe Galtier bij een persmoment.

Barcelona

Sinds Messi in Parijs speelt, wordt hij al gelinkt aan een terugkeer naar FC Barcelona. De Vlo heeft daar zelf mogelijk weinig trek in. Hij koestert nog altijd wrok jegens de beleidsbepalers, die destijds aanstuurden op een vertrek van Messi uit Camp Nou. Ook wordt een ver buitenlands avontuur geopperd voor de routinier, met vooral de MLS als bestemming.

PSG ontvangt woensdag in de Ligue 1 Angers in het Parc des Princes. Naast Messi is ook Neymar weer beschikbaar, die in de laatste wedstrijd van 2022 rood pakte. Kylian Mbappé, Achraf Hakimi en ook Marco Verratti zijn echter niet beschikbaar voor Galtier.

Wint PSG dit seizoen de Champions League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zie je Messi verlengen in Parijs?

  • Echt wel
  • Nee, beter verkassen
52+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie