“Lemic wegzetten als maffia, het is een schande”

Soccernews

Het blijft steken in het wespennest PSV. Na het interview van Heurlho Gomes in de [i]VI[/i] lijkt de hel losgebarsten. Het contact met Vlado Lemic werd verbroken, Valckx en Reker botste en Piet Visser lijkt te vertrekken. En uiteraard is er de onvrede van Gomes. Tegenover [i]De Volkskrant[/i] adviseerde oud-directeur Harry van Raaij zijn club.

“Ik heb nooit veel contact gehad met Lemic. Dat liep via Guus Hiddink en Frank Arnesen, naar alle tevredenheid. Hij kwam binnen via Kezman, en later was hij ook betrokken bij de komst van Alex”, aldus Van Raaij over zijn relatie met Lemic.

“Je moet zulke mensen natuurlijk niet te veel invloed op je beleid laten hebben. Als veel belangrijke spelers aan één man zijn verbonden, moet je daarmee zorgvuldig omgaan. Aan de andere kant heb je mannen als Lemic nodig. Ze hebben een belangrijk netwerk. Je moet ermee leren leven.”

Naast de reactie van Van Raaij kwam [i]De Volkskrant[/i] op de proppen met een anonieme zegsman. Lemic zou een belangrijke factor zijn bij transfers bij PSV. De zaakwaarnemer spreekt liefst zeven talen, maar Reker wil zelf technische macht. Om dat te bereiken: “slaat hij wild om zich heen”, meent de bron.

“Lemic wegzetten als maffia, het is een schande. Hij heeft jarenlang tot volle tevredenheid met Hiddink samengewerkt. Dankzij hem heeft Alex drie jaar bijna voor niks bij PSV gespeeld.” Een tegenstander van Lemic spreekt van: “een enge makelaar die zijn Porsche altijd parkeerde op een plek waar dat niet mocht op de Herdgang.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie