Lastige opgave Feyenoord om Kökcü te behouden: “Nu zou een moment kunnen zijn”

Foto: Lastige opgave Feyenoord om Kökcü te behouden: “Nu zou een moment kunnen zijn”

Dennis te Kloese bevestigt dat Orkun Kökcü momenteel de meest gewilde Feyenoord-speler is. De 22-jarige middenvelder geniet onder meer belangstelling van Benfica.

Te Kloese vertelt over interesse voor aanvoerder

Woensdagochtend meldden we al dat Benfica haast wilde maken met Kökcü, naar verluidt hebben ook Premier League-clubs de Turks international op de korrel. “Het is niet zo moeilijk om in te vullen dat Orkun Kökcü de speler is die het meest in de belangstelling staat. Ja, ook Benfica is geïnteresseerd. Orkun ging afgelopen zomer niet weg, terwijl veel van zijn teamgenoten dat wel deden”, vertelt algemeen directeur Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Alleen dán een transfer”

“In de winter was er weer concrete belangstelling, maar we wilden hem niet kwijt”, vervolgde Te Kloese. “Nu zou een moment kunnen zijn. Maar alleen als het goed is voor alle partijen. Maar we zijn ook realistisch. We lezen soms bedragen die wij zouden moeten incasseren. Zo hoog, dat zou niet realistisch zijn, denk ik. Het is afwachten.”

Feyenoord kan financieel meer uitrichten op de markt. “Het spelersbudget is nu gestegen naar 23 miljoen euro. Maar we doen geen onverantwoorde dingen. We halen alleen spelers die qua karakter en persoonlijkheid bij deze club passen. En we zijn interessanter, omdat we in de Champions League gaan spelen.”

Gaat Kökcü vertrekken?

  • Ja, zeker
  • Nee, hij blijft
451+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie