‘Kudus krijgt Real Madrid-concurrentie’

Foto: ‘Kudus krijgt Real Madrid-concurrentie’

Mohammed Kudus heeft zich volgens diverse media in de belangstelling van Real Madrid gespeeld. De Ghanees international maakte in het shirt van Ajax al veel indruk dit seizoen. In Qatar trekt de aanvaller die lijn door.

Kudus werd in de zomer nog in verband gebracht met een vertrek bij Ajax. De aanvallende middenvelder werd, ondanks een bod van Everton, aan zijn tot 2025 lopende contract gehouden door de Amsterdammers. Dit tot grote onvrede van Kudus, die met de wijsheid van nu wellicht wel blij zal zijn met de gelopen zaken.

Real Madrid zou de aanvallende middenvelder, die bij Ghana als rechtsbuiten speelt (de positie die Schreuder aan het begin van het seizoen ook voor ogen had, red.), graag willen overnemen. De Ajacied is alleen niet de enige WK-speler die op het lijstje van de Spaanse grootmacht staat.

Mohammed Kudus

Volgens Daily Mirror heeft Real Madrid zijn oog ook laten vallen op Bruno Fernandes. De spelmaker van Portugal staat op dit moment onder contract bij Manchester United. Onder Erik ten Hag is de Portugees een vaste waarde, waardoor het voor de Madrilenen een lastig verhaal kan worden om de aanvallende middenvelder los te weken.

Het zou kunnen dat Kudus een stand-in is voor de Portugese sterspeler. Met oog op verjonging van het middenveld, Toni Kroos en Luka Modric hebben (helaas) niet het eeuwige voetballeven, plukte Real Madrid ook controlerende middenvelder Aurélien Tchouaméni weg bij AS Monaco.

Real Madrid

Voor Kudus kan de mogelijke interesse in Bruno Fernandes wel een flinke kink in de kabel betekenen. Eerder liet de middenvelder nog weten dat hij het seizoen bij Ajax wil afmaken. Mocht Real Madrid met een bod komen, wordt die loyaliteit nog maar eens op de proef gesteld…

Kudus scoort tegen Uruguay!

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie