‘Krankzinnig transfervoorstel Barcelona’

Foto: ‘Krankzinnig transfervoorstel Barcelona’

Paris Saint-Germain meldde zich gisteren aan het front voor Ousmane Dembélé, waarna FC Barcelona op een bizar idee kwam. Naar verluidt stelden de Catalanen namelijk een ruildeal met gesloten beurzen voor: de Fransman voor… niemand minder dan Neymar.

Volgens commentator Fabrice Hawtins van RTL France zag Barça wel heil in een ruiltransfer, maar Paris Saint-Germain natuurlijk niet. De Parijzenaars lachten het ‘lichtelijk bizarre’ voorstel van Barcelona dan ook snel weg…

Dembélé heeft in Catalonië nog een contract tot de aankomende zomer, waar Neymar in het Parc des Princes een verbintenis heeft die pas medio 2025 afloopt, met een optie voor nóg een seizoen. Bovendien wordt de marktwaarde van de Barça-speler op dertig miljoen euro geschat, waar de Braziliaan volgens Transfermarkt negentig miljoen waard is. Het is dan ook de vraag of Mateu Alemany (de technisch directeur in het Camp Nou) niet een borreltje te veel op had toen hij dit idee kreeg.

Aubameyang

Volgens diverse media is het zéér onwaarschijnlijk dat Dembélé vandaag nog naar PSG komt, hoewel er wel geluiden klinken over een mogelijke ruildeal waarbij Mauro Icardi de omgekeerde weg bewandelt. Arsenal-spits Pierre-Emerick Aubameyang bevindt zich echter al in Catalonië en de Gabonees lijkt de nieuwe nummer 9 van Barcelona te worden.

Eerder was Alemany in de weer met Álvaro Morata (Juventus), maar zijn situatie (eigenlijk nog onder contract bij Atlético Madrid) lag gewoonweg te gecompliceerd om een akkoord te bereiken.

Verdien 2.25 keer je inleg als Barça van Atlético wint!

Bizar?

  • Kun je wel stellen
  • Vind ik niet
793+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie