Kraay doet ‘Ajax-onthulling’ na ontmoeting op parkeerdek

Foto: Kraay doet ‘Ajax-onthulling’ na ontmoeting op parkeerdek

Ajax kwam niet helemaal ongeschonden uit de Eredivisie-ontmoeting met Sparta Rotterdam. De Amsterdammers wonnen weliswaar met 4-0 voor eigen publiek in de Johan Cruijff ArenA, oefenmeester John Heitinga zag wél een belangrijke pion uitvallen: Edson Álvarez moest de strijd staken met een schouderblessure.

Na afloop van de partij liet de coach weten dat hij dacht dat het wel meeviel, maar ESPN-interviewer Hans Kraay junior liep Álvarez vervolgens tegen het lijf op het parkeerdek van ArenA.

“Ik liep naar mijn auto en daar liep ik Álvarez tegen het lijf”, vertelt Kraay jr. in het programma Voetbalpraat. “Ik vroeg hem: en, hoe gaat het met je schouder? Hij zei dat de dokter ernaar gekeken had en dat zijn schouder niet gebroken of uit de kom is, maar dat hij veel pijn in zijn gewrichtsbanden had en het niet vertrouwt. Maandag ga ik voor röntgenfoto’s naar het ziekenhuis, zei hij. Álvarez is een twijfelgeval.” Voor het uitduel met Union Berlin in de Europa League welteverstaan.

Álvarez op het middenveld

Haalt de Mexicaan de belangrijke Europese ouverture wél, dan zou Kenneth Perez hem op het middenveld posteren. De Deen opteert voor een verdediging met Jurriën Timber en Calvin Bassey in het centrum… “Omdat Bassey de snelheid heeft die Union Berlin voorin ook heeft. Tegen Union Berlin moest hij een keer met Sheraldo Becker sprinten. Als Álvarez daar had gestaan, was het een-tegen-een met de keeper geworden.”

Wint Ajax in Berlijn?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Belangrijk dat hij erbij is?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
617+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie