‘Kökcü breekt transferrecord Benfica’

Foto: ‘Kökcü breekt transferrecord Benfica’

Benfica wil serieus werk maken van de komst van Orkun Kökcü. De Feyenoord-aanvoerder siert de Portugese kranten, waarmee de geruchten van een overgang naar de ploeg van trainer Roger Schmidt verder worden gevoed.

Schmidt aast op Kökcü

Een overgang naar Benfica lijkt aan alle wensen van Kökcü te kunnen voldoen. Bij Benfica treft de Turks international met Schmidt een goede bekende, die de middenvelder nog goed kent toen hij zelf trainer was van PSV. Daardoor lijkt er veel speeltijd te lonken voor de middenvelder. Bovendien speelt de Portugese kampioen ook komend seizoen Champions League-voetbal.

Benfica ziet in de middenvelder een geschikte opvolger van Enzo Fernández, die halverwege het seizoen vertrok naar Chelsea. Willen de Portugezen Kökcü daadwerkelijk overnemen van Feyenoord, dan zal men wel diep in de buidel moeten tasten. De Rotterdammers lijken niet van plan om zaken te doen voor een bedrag van onder de veertig miljoen euro.

Het inkomende transferrecord van de Portugezen staat nu nog op naam van Fernández, die voor dik 44 miljoen euro werd gekocht. Dat record lijkt aan diggelen te gaan als Benfica daadwerkelijk doorpakt voor Kökcü. Een concreet bod ligt er momenteel niet, maar het is aannemelijk dat O Glorioso snel wil doorpakken. Ook al omdat er meer interesse is voor de Feyenoord-middenvelder, die ook veel belangstelling geniet vanuit onder andere de Premier League.

Moet Kökcü naar Benfica gaan?

  • Ja, goede club voor hem
  • Nee, kan beter wachten op een andere club
8414+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie