‘Koeman maakt keihard Feyenoord-statement’

Foto: ‘Koeman maakt keihard Feyenoord-statement’

Ronald Koeman maakte afgelopen vrijdag zijn voorselectie van het Nederlands elftal bekend. Daarin is onder meer plaats voor Quilindschy Hartman, Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer.

De drie jonge Feyenoorders debuteren in Oranje, voormalig international René van der Gijp weet ‘100% zeker’ dat het daarin ook meespeelt dat Koeman ‘af wil rekenen met het gezeur dat alleen maar Ajax-spelers snel in Oranje kunnen komen’. “Hij wil van dat gezeik afzijn.”

‘Wieffer gaat nog wel afvallen’

“Pak er een paar Feyenoorders bij, zijn die blij. Pak er een paar PSV’ers bij, zijn die ook blij. Iedereen tevreden.” Hélène Hendriks denkt overigens niet dat bijvoorbeeld Wieffer ook bij de definitieve selectie zal zitten, ook al ‘ontwikkelt hij zich wel echt hartstikke goed’.

In FC Rijnmond toonde Harry van der Laan begrip voor de voorselectie van Koeman. “De voorselectie is zo groot dat als je er nu niet bij zit, dan kun je er geen reet van bij wijze van spreken”, vertelt de oud-spits in FC Rijnmond. “Wieffer is buitengewoon sterk, tegen Heerenveen was hij iets minder. Maar hij is iemand die je om een boodschap kan sturen. Hartman doet het goed. Geertruida speelt goed en eindelijk op z’n echte positie.” Dennis van Eersel haakte in: “Het gaat wel heel hard met Wieffer. Hij trapte zelf bijna op de rem. De concurrentie op die plek zorgt ervoor dat hij waarschijnlijk af gaat vallen.”

Feyenoord kampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij ook dat dit echt een statement van Koeman is?

  • Ja
  • Nee
1736+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie