Klaassen wijst beste Feyenoord-speler aan

Foto: Klaassen wijst beste Feyenoord-speler aan

Davy Klaassen vindt Gernot Trauner de beste speler van Feyenoord. De middenvelder van de Amsterdammers vertelde in gesprek met ESPN wat hij zo goed vindt aan de centrale verdediger en gaat in op De Klassieker.

De aanvallende middenvelder zal niet blij zijn dat de Feyenoord-steunpilaar tegen Shakthar terugkeerde in de Feyenoord-basis. “Ik denk dat hij heel veel rust geeft aan het team”, zei Klaassen. “Ik vind hem de beste speler van Feyenoord. Hij is goed in de opbouw.”

Daarna nuanceert hij die uitspraken om zijn teamgenoten niet tekort te doen. “Ik zeg niet dat hij beter is dan onze verdedigers, maar zo’n iemand kan je wel goed achter je hebben ja.”

Heitinga had voor de wedstrijd tegen Heerenveen een onplezierige verrassing in petto voor Klaassen. Dat ging niet op basis van prestaties. “De trainer zei van niet, dus dan ga ik er niet vanuit dat het met iets anders (Klaassen stond op scherp in aanloop naar De Klassieker, red.) te maken had.”

Daar was de aanvallende middenvelder het vanzelfsprekend niet mee eens. “Heitinga vertelde dat ik niet ging spelen om tactische redenen. Hij zei dat ik het goed had gedaan, maar dat hij de keus maakte voor Taylor. Ik zei dat ik het daar niet mee eens was, maar uiteindelijk is het zijn beslissing.”

Klaassen stelde dat hij nog niet wist of hij speelde aankomende zondag. De aanvallende middenvelder maakte wel duidelijk wat hij vindt van zijn plek in de basisopstelling. “Heitinga weet dat ik vind dat ik moet spelen, maar de trainer bepaalt.”

Ajax
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 19 maart 2023 14:29.

Hoop jij op een basisplaats van Klaassen?

  • Ja
  • Nee
219+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie